Лесен Тигров Маникюр

Лесен Тигров Маникюр

Ще се почуствате истинска богиня на лова с помощта на ефектен тигров маникюр, който лесно можете да направите сами в домашни условия.

За най-лесния вариант на тигровия маникюр са ви необходими златист или оранжев лак за фон и черен лак, а освен това - много тънка четчица за нанасяне на черните райета.

След като обработите ноктите си и ги оформите според желанието си къси, дълги, с правоъгълна, остра или пък закръглена форма, нанесете базово покритие от прозрачен лак. След това нанесете оранжев или златист лак и изчакайте да изсъхне.

С помощта на тънката четчица нанесете черния лак на райета, но с леко неправилна форма и не ги довършвайте до ръба на нокътя, нека са нарисувани само до средата или до три четвърти от нокътя.

Ако нямате тънка четчица, ще ви помогне клечка за зъби. Нанесете с клечката права линия и леко я закривете. След като райетата изсъхнат, фиксирайте ги със специален безцветен лак.

Вместо оранжева или златиста основа можете да използвате сребриста - така изглежда сибирският тигър-албинос - сребристобял на черни райета. Много ефектно изглежда тигровият маникюр, който е направен като френски - в долната си част е прозрачен или с лек розов нюанс, а в горната - тигров.

Необходими са ви специални лентички за френски маникюр и блед лак за основа. Нанесете основния лак върху ноктите, като покриете горната им част с лентичките за френски маникюр и изчакайте да изсъхне.

След това махнете лентичките и нанесете оранжев или златист лак и след като поизсъхне, нанесете върху него неравни черни райета с тънка четчица или клечка за зъби. За още по-ефектно отгоре покрийте целия нокът с прозрачен лак с блестящ ефект.

Ако обичате нестандартните решения, можете да нанесете върху ноктите си ярък светъл цвят - зелен, жълт или розов, а отгоре - райета в контрастен цвят.

Рейтинг

5 7
4 6
3 9
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати