Конска опашка с изкуствена коса

Конска опашка с изкуствена коса

Прическата с дълга конска опашка е изключително актуална и в същото време е много стилна и красиво изглеждаща. Ако нямате достатъчно дълга коса за тази прическа, спокойно може да заложите на конска опашка от изкуствена коса.

Когато си купувате този аксесоар, се постарайте цветът му да бъде максимално близък до цвета на вашата коса. Другото на което трябва да обърнете внимание е, дали искате права опашка или да е с леко чуплива форма.

Ако търсите по-екстравагантен ефект изберете изкуствена опашка, която се различава от вашия цвят.

Правата конска опашка стои много стилно и изискано, подходяща за по-сериозни събития, докато опашката с нежни вълни може да сложите на някое парти или по-неофициално събитие.

Самото поставяне на аксесоара е много лесно. За целта първо трябва старателно да сте вързали собствената си коса на опашка, без значение дължината и.

Към своята опашка внимателно прикрепете изкуствената опашка.

Прикрепването става чрез вградената шнола или щипка. С едно завъртане на 180 градуса на щипката може да постигнете конска опашка с различна дължина, която завършва или на пластове или на една линия.

Ако поставите опашката и щипката отгоре ще получите опашка в една линия. Ако щипката остане в долния край на опашката – ще имате по-дълга опашка и то на пластове. Вие решавате как да я носите.

Опашката може да бъде вързана по-високо или по-ниско на главата, взависимост от това, което желаете.

Класическата опашка на тила е чудесна идея за работа или училище, парти или срещи с приятели.

Високата конска опашка е за отворени момичета във всяка една възраст. Тя подмладява и придава секси и загадъчен вид.

Прическата с изкуствена опашка открива чертите на лицето и страхотно подчертава шията. На тази фризура отиват както обици, така и ефектно колие.

Ако проявите повече фантазия може да увиете кърпа на мястото, където сте прихванали косата. Това е изключително актуално през лятото.

Рейтинг

5 4
4 1
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати