ezine.bg»Статии»Красота»Маникюр и Педикюр»Маникюр на дълги нокти

Маникюр на дълги нокти

Дълъг Маникюр

През лятото, когато ръцете нямат нужда от защита срещу студа, е моментът да блеснете с дългите си красиви нокти. Ако вашите нокти не са дълги, можете лесно да ги удължите в студио за красота.

След това ноктите ви ще се превърнат в истинско поле за творчески изяви. За плажа са особено актуални картинките и лепенките за нокти във вид на морски звезди и рибки. Можете сами да ги изрисувате върху ноктите си със специални тънки четчици или дори с клечка за зъби. Трябва само да изчаквате да изсъхва единият слой лак, за да нанесете следващия цвят.

Бели орхидеи върху светлорозов лак, както и син лак, украсен със светлосини рози, е изискано и елегантно решение, което изглежда свежо в горещините.

Ако отивате на клуб, ще изглеждате много ефектно с тъмен маникюр, върху който има разноцветни зигзагообразни линии. Още по-интересно ще изглежда маникюрът ви, ако зигзагообразните линии са фосфоресциращи.

Черен Маникюр

През това лято са актуални ноктите, украсени с резенчета цитрусови плодове, които имат разхлаждащо въздействие върху сетивата.

Пеперудките също са актуални, както и морските кончета. За официални поводи и когато отивате на клуб, е подходящо да добавите камъчета върху ноктите си.

Различните морски създания са много актуални през лятото. Върху ноктите ви могат да бъдат изобразени октоподи, акулски зъби или пипала на медузи.

Цветята, изрисувани върху ноктите, са много популярни през този сезон. Те винаги изглеждат женствено и могат да се съчетаят по цвят с тоалета ви.

Миниатюрните светли цветенца в ъгъла на всеки нокът изглеждат много изящно, те са подходящи за семпли, но в същото време елегантни тоалети. Малките цветенца изглеждат добре върху прозрачен лак или върху френски маникюр. Ярките едри цветя са подходящи за по-екстравагантно облекло, в този случай е добре маникюрът да е в ярки контрастни цветове.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 5
4 4
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати