ezine.bg»Статии»Красота»Коса»Да си направим бретон на пластове

Да си направим бретон на пластове

AdminAdmin
Дарт Вейдър
1k1499
Да си направим бретон на пластове
Стилна кутия за бижута от полипропилен - 25 см
Качество без компромис:
Стилна кутия за бижута от полипропилен - 25 см
59.00 лв.
Виж ››

Бретонът е много подходящ за всеки тип лице и е много удобен, ако искате да прикриете бръчиците на челото си. Той е подходящ най-вече за кръглите лица, за да ги стесни визуално. Бретонът на пластове е изключително модерен и освежава лицето.

Квадратното лице също изглежда много добре с бретон на пластове. Така квадратното лице изглежда удължено. Бретонът на пластове е добър вариант за промяна и е идеален, ако искате да изглеждате по нов начин.

Дори да не сте имали никога бретон, рискувайте и няма да съжалявате. Бретонът на пластове изглежда ефектно и модерно. Независимо дали е къс или дълъг, той ще ви промени изцяло.

Бретонът на пластове е перфектен за жените с удължено лице, тъй като в този случай той променя формата на лицето към по-широка и го прави по-пропорционално.

Бретонът на пластове е подходящ и за дами с високо чело, тъй като ще уравновеси чертите на лицето им. Бретонът на пластове дава обем на цялата прическа.

Да си направим бретон на пластове

Освен това бретонът на пластове акцентира върху очите на жената и с подходящ грим ще изглеждате направо невероятно. Бретонът на пластове е подходящ за тънка коса, както и за коса, която е преминала процедурата студено къдрене, а също така и да естествено къдравата коса.

Когато решите да оформите сами бретон на пластове, първо трябва да определите широчината му. Тя се определя от размерите на челото и не трябва да излиза извън границите му.

Необходими са ви гребен с малки зъбци, щъркелче или шнолка, обикновена ножица и ножица за филиране. Погрешно е мнението, че когато подстригвате бретона си сами, трябва да намокрите косата си. Ако тя е мокра, няма да можете да прецените точния размер на бретона. Но можете съвсем леко да навлажните краищата на косата, за да ви е по-лесно да я подстригвате.

За да оформите бретон на пластове, трябва да захванете повече коса откъм горната част на главата. Определете линията на бретона с път.

След това фиксирайте с шнола или щъркелче горния пласт на косата.

Срешете долния пласт и оформете къс бретон. След това пуснете отгоре втория пласт и го оформете като по-дълъг бретон. Разликата в дължините зависи от предпочитанията ви.

След това с помощта на ножицата за филиране филирайте бретона. След това срешете отново. Бретонът ви е готов!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
58
42
34
24
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати