Модерни прически на етажи

Модерни прически на етажи

Прическите на етажи са актуални през тази година. Този тип прически дават по-голям обем на косата и я карат да изглежда като жива.

Етажирането на косата е много подходящо за основа за прически с вълни и букли. Прическите на етажи позволяват да се запази дължината на косата, като тя може да е дълга или средно дълга, а също така и къса.

Без допълнително оформяне косата на етажи винаги изглежда небрежно елегантна и секси. За да поддържа коса на етажи, жената трябва много да се грижи за нея, за да бъде тя винаги лъскава и здрава. В противен случай елегантността на прическата ще изчезне, тя ще изглежда само небрежно.

Прическата на етажи обикновено е леко филирана. Това й дава допълнителна ефирност. Прическата на етажи изглежда добре с бретон.

Модерни прически на етажи

Хубавото на този вид прически е, че може да се правят както на гъсти, така и на по-редки дълги коси. Ако косата е достатъчно гъста, прическата на етажи ще я направи истински шедьовър. А ако е по-рядка, тази прическа ще й добави необходимия обем.

Дългият бретон е подходящ за прическата на етажи. Той прикрива прекалено високото чело и променя пропорциите на удълженото лице. Бретонът в съчетание с етажираната коса омекотява триъгълното лице.

За да изглежда добре етажираната коса с бретон на кръгло лице, той трябва да е малко по-дълъг отстрани.

Най-подходящ за прическата на етажи е гъстият бретон. Такъв стил е подходящ за жени, които искат да изглеждат винаги перфектно.

Креативният накъсан бретон е подходящ за съчетаване с етажирана прическа при жени с квадратно лице. Така то изглежда овално и съблазнително.

Прическата на етажи изглежда много добре и с допълнителен обем, ако се направи на кичури. Тогава косата се прелива в различни нюанси на един и същи цвят или пък се отличава с контрастни кичури, които са много подходящи за този вид прически.

Рейтинг

5 41
4 65
3 42
2 28
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати