Козметични съвети за блондинки

Козметични съвети за блондинки

Русата коса може лесно да направи така, че цвета на лицето ви да изпъкне. Като цяло, блондинките, могат да изглеждат страхотно, носейки много малко грим. Светлата косата според експертите се свързва с по-малко проблемна кожа и почти в 90 процента от случаите, природно русите хора са с по-розова и гладка кожа, която има по-младежки вид. Избирането на подходящ цвят е най-важното нещо за една блондинка, успешно да постигне свеж вид.

Шампоана

Както всички знаем русата коса е по-тънка и капризна за поддържане, повечето блондинки отделят специално внимание на косата си, защото тя се нуждае от ежедневни грижи. Изборът на шампоан е от решаващо значение за една руса дама. Измийте русата коса с шампоан, специално разработен за блондинки. Ако сте естествена блондинка, тези шампоани ще подобрят цвета, здравината и това как косата ви изглежда. Ако косата ви е боядисана, то използването на тези подхранващи шампоани е наложително, защото химикалите в боята, често увреждат косъма. В допълнение, оранжевите нюанси, които са в резултат на изкуственото изсветляване на коса, ще бъдат намалени, оставяйки този остатъчен жълт цвят, не само това, тези шампоани ще запазят косата ви жизнена за по-дълго време.

Пудрата и фон дьо тена

Използвайте по-леки и светли цветове за покриване и прикритие на несъвършенствата по кожата. Една грешка, която много блондинки правят е нанасянето на продукти с по-тъмни нюанси, които твърде много се различават от нюанса на кожата им. Тъмния цвят комбиниран с руса коса изглежда неестествено и подчертава несъвършенствата по кожата ви. По-леките и прахообразни покрития, по-добре обхващат проблемните области. Независимо дали сте естествена блондинка или не, леките покрития и филми ще заблудят всекиго, че косата и всичко останало е естествено.

Червилото

Носете червени или розови червила. Руса коса и по-бледата кожа изискват цветове, които да подчертават някои части на лицето ви. Ярко червените и леко розовите червила са страхотни, за да подчертаят цвета на устните ви, ако сте блондинка. Това е необходимо също за да се възстанови цветовия баланс на лицето. Оцветяването на устните и подчертаването на цвета им, прави по-изразителна останалата част от лицето. Червилото е трик, който всяка блондинка трябва да използва за да избегне това да изглежда бледа.

Вежди

Съсредоточете се върху веждите си. Естествените блондинки имат особен проблем с светлите си вежди, защото те са леко забележими и почти винаги имат нужда от подчертаване. Внесете цвят и форма на вашите веждите си с помощта на молив за вежди. Това ще донесе допълнителен цвят към очите ви и ще ви помогне да им придадете форма. За да направите това, изберете кафяв молив, който е няколко нюанса по-тъмен от цвета на косата ви. Най-добре е да следвате естествената форма на веждите си, за да може те елегантно да подчертаят очите ви.

Рейтинг

5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати