ezine.bg»Статии»Красота»Лице и Тяло»Как да скрием големите уши

Как да скрием големите уши

Как да скрием големите уши
UV стерилизатор за четки за зъби + дозатор
Практичен аксесоар за вашия дом:
UV стерилизатор за четки за зъби + дозатор
49.00 лв.
Виж ››

Всеки от нас има някакви недостатъци – те могат да са физически, могат да са недостатъци на характера. При недостатъците от физически характер, хората се чувстват зле и често уязвими. Това е обяснимо – недостатъците на характера не са видими за всеки и със сигурност не се забелязват още на пръв поглед.

Винаги, когато в нас има нещо, което самите ние не харесваме, си мислим, че околните го забелязват буквално от първия поглед. Комплексите относно външните ни белези често се получават от такива малки и незначителни неща, които смятаме, че всеки, който ни погледне вижда.

Подобен проблем може да бъде по-широкият нос, по-тънки устни или пък по-големи уши. Трудно е да се определи какво точно са големите уши или по скоро кои уши могат да бъдат наречени големи.

Те могат да бъдат по-щръкнали, възможно е само едното от тях да бъде щръкнало. Според някои хора това пък е признак на музикалност. Но всеки сам знае как се чувства и ако не харесвате начина по който ушите ви изглеждат можете да прибегнете до някои малки трикчета.

Как да скрием големите уши

Ако не се чувстваме добре в кожата си, трябва да намерим начин да прикрием този си недостатък, за да бъдем по-сигурни и по-уверени в самите себе си.

Прическата е идеален начин да прикрием ушите си – независимо дали са големи, малки или пък щръкнали. В зависимост от косата си, можете да си направите различни прически, които да ви отиват и които обезателно ще скриват онова, което не одобрявате в ушите си.

Ако косата ви е тънка можете да си направите прическа, която да придава повече обем. Поддържайте косата си, използвайте продукти, които да ви придават повечко обем и проблемът ви е решен.

Можете също да накъдрите косата си – по този начин вашият недостатък ще остане абсолютно незабележим за останалите. Можете също да изправяте косата си, като с подходящи продукти ще се оформите желаната прическа, така че несъразмерните уши вече да не бъдат забелязвани от никого.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати