Модата на черния маникюр

Модата на черния маникюр

Ако искате да привличате вниманието към изящните си ръце и да изглеждате по-дръзки от обикновено, бъдете в крак с модата и лакирайте ноктите си с черен лак.

Погрешно е мнението, че черните нокти изглеждат скучно и мрачно. Можете да комбинирате различни видове черен лак – блестящ, преливащ се, а също така и матов.

Черният лак е перфектна основа за цветна декорация върху ноктите. За да не изглежда мрачен маникюрът ви, трябва да знаете как да го нанесете върху ноктите си.

Черният лак е идеалният начин да бъдете сексапилна, фатална и дори леко агресивна. Напоследък черният маникюр се налага в Холивуд.

За да бъде стилен черният ви маникюр, спазвайте някои препоръки. Черният лак изглежда добре само върху къси, добре оформени нокти.

Препоръчва се квадратно оформяне на ноктите, ако ще използвате черен лак. Заоблените черни нокти не изглеждат чак толкова добре, освен ако не са украсени с ярки цветни декорации.

Ноктите ви трябва да изглеждат перфектно, тъй като черният лак ще подчертае абсолютно всяка неравност и дефект. Черният маникюр е идеален за дискотека, клуб, кафене, любовна среща и дори само за разходка.

В офиса обаче черните нокти няма да бъдат оценени подобаващо. Черният лак е страхотен, ако го комбинирате с опушен грим – това е идеална комбинация за клуб или за среща.

Черните нокти се съчетават идеално с коктейлна рокля, ако към нея изберете по-масивни аксесоари и обувки на платформа от тъмна кожа.

Задължително нанасяйте върху ноктите си базово покритие, тъй като черният лак може да проникне в нокътя и ще се наложи дълго време да ходите само с черен лак. Върху черния лак нанесете прозрачен лак за блясък.

Черният цвят най-добре се съчетава с бяло и розово. Нарисувайте върху черната основа бели или розови райета, точки, цветя или абстрактни петънца.

Рейтинг

5 5
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати