Гримиране на тъмна кожа

Гримиране на тъмна кожа

Ако имате тъмна кожа, можете да парадирате с по-смели, бижута, тонове и цветове, за които другите жени могат само да си мечтаят. Красавиците с дълбоко пигментирана кожа изглежда особено лъчисти в блестящите и златни цветове на 24-каратовото злато, като поради този факт те оптимално могат да се възползват от този божествен ефект.

Когато избирате грим за тъмната си кожа, има няколко неща които трябва да вземете под внимание. А именно, цвят на косата и очите, дебелината и формата на веждите, формата на устните и лицето. Вие най-добре знаете, коя част от лицето ви е най-ефектна за това се опитайте да я подчертаете с помощта на подходящ грим.

Подчертайте своята тъмна и шоколадова кожа с цялата гама на истински, жълто злато. Лицето ви ще изглежда завидно сияещо, когато приложите с леко докосване, бронзант до вътрешните ъгли на очите, челото и мястото под центъра на долната ви устна (след като сте положили червило и гланц). За да подчертаете скулите си и вашите бузи изберете цветове, като стафиди, ръжда, кървавочервено и тъмно розово.

На тъмните очи, подхождат цветове като бронз, мед, кафе, тъмно сиво и патладжан. Жените с тъмна кожа могат да експериментират с металните цветове сенки за очи и то с такива с които никой друг не може. Опитайте да добавите към аксесоарите си сребърни или блестящи бижута. Когато достигнете до акцента на устните, използвайте цветове в златната гама, карамел, корал, слива или мандарина.

Както вече разбрахте, за да добавите дълбочина и дефиниране на устните, бузите и очите, можете да се обърнете към богатите метални нюанси, като мед и бронз или ярките тонове, като ягодоплодните. Но когато става дума за фон дьо тен и пудра, по-тъмна кожата е последното нещо, на което трябва да бъде добавено цвят. За това бъдете много внимателни при избора им. Ако лицето ви позволява използваите само лека основа за грим.

При оформяне на веждите, използвайте молив или прах в тъмно кафяво. Често жените с черни кожи са склонни да избират черни моливи, които да отговарят на тъмния цвят на косата им. За веждите, това може да изглежда твърде неподходящо, тъй като космите създават естествена сянка и черния молив може да им придаде по-дълбока такава.

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати