Тайните на вечерния грим

вечерен грим

Когато трябва да изглеждате бляскаво на вечерно събиране или среща с любимия, трябва да знаете, че прическа и тоалет трябва задължително да се съчетават с грима. Така със сигурност ще сте в центъра на вниманието.

Особеностите на вечерния грим се крият в това, че той изглежда добре при изкуствено осветление и при умерена светлина. На дневна светлина вечерният грим изглежда нелеп и неуместен.

Създавайки вечерния си грим, фантазирайте смело и експериментирайте с различни цветове и стилове. Но преди да настъпи вечерта, трябва предварително да сте убедени в правилното си решение да използвате един или друг стил и цвят.

Течният фон дьо тен е идеална основа за вечерния грим. Така той ще остане дълго време свеж и ще изглади дефектите на вашата кожа, ще направи тена на лицето сияен.

Основата ще стане равна, ако я нанасяте не с пръсти, а с леко навлажнена гъбичка. Ако вечерната среща ще бъде на ярката светлина на електрически крушки, използвайте основа в тъмен тон, а ако вечерята е на свещи, използвайте светла основа.

ярко червило

Закрепете фон дьо тена с пудра, която ще дари кожата ви с копринена мекота. Най-добрият вариант е пудра със златист нюанс. Пудрата се нанася с широка четка. Върху кожата на шията и деколтето се нанася по-светла пудра.

С молив и тъмни сенки подчертайте формата на веждите си. След това нанесете сенки върху очите. Смело използвайте ярки нюанси на сенки за очи.

Нанесете върху клепача основата – сенки в светъл нюанс. След това на гънката на клепача нанесете по-тъмни сенки. Не трябва да има рязък преход между двата цвята, затова с пръст размажете границата.

Подчертайте красотата на очите си, като извиете миглите си и нанесете спирала. За да стои красиво спиралата, леко напудрете миглите преди нанасянето й. Спиралата се нанася от корена към върха.

Червилото се избира в зависимост от сенките за очи. Ако те са ярки, използвайте по-незабележимо червило и обратно – ако сенките са в умерени цветове, използвайте ярко червило.

Ружът е последният щрих на вечерния грим. Нанася се със специална четка. За да подчертаете скулите, сенките за очи трябва да са тъмни, а посоката на нанасяне на руж – от скулите към слепоочията.

Рейтинг

5 0
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
vivi
vivi
05.02.2015 02:53
mnogo e krasivata si super
0
0