Какъв цвят коса отива на зелени очи

Червена коса, зелени очи

Намирането на правилния цвят на косата за зелени очи е цяло предизвикателство. Има много елементи, които трябва да се вземат предвид при избора на подходящия цвят на косата. Вашият анализ трябва да се основава на тена на кожата ви, цвета на очите и действителния или по-скоро истинския ви цвят на косата.

Ако имате зелени очи, правилния цвят на косата може да предизвика огромна разлика във външния ви вид. Някои оцветители за коса може да придадат на очите ви вид на котешки очи, докато други цветове за коса може да накарат очите ви да изглежда така, сякаш те са сянката на нещо. Ето някои предложения за цветове, които са склонни да изглежда добре със зелени очи.

Червенокоси

Може би една от най-красивите цветови комбинации е представена от зелени очи, съчетани с червена коса. Зелените очи придобиват изумителен контраст на фона на червена коса, независимо дали тя е къдрава или права.

Дългата, къдрава червена коса носи цвета на изумруд в зелените очи, докато копринената мекота на ягоди и правата коса, карат ириса на зелените очи да изпъква. Освен това, зелени очи и червена коса са комбинация от две рядкости.

Блондинки

Русата коса е друг цвят на косата, който допълва зелените очи. Русата коса е способна да накара зелените очи да изглеждат по-прозрачни, отколкото всеки друг цвят на косата. Златните нюанси на слънчевата светлина ще придадат специално отражение на бледите нотки в зелените очи, като ги превърнат в почти безцветни камъни.

Авангардна прическа

Това от своя страна ще е една спираща дъха комбинация, която ще е в състояние да направи впечатление още от пръв поглед. Русата коса с цвят на шампанско, по-специално, носи почти сиви нюанси на зелените очи.

Брюнетки

Брюнетките, също предлагат допълнения към зелените очи. Тъмно кафявата и дори черна коса подчертават изумрудените тонове в зелените очи. По-тъмните цветни кичури осветяват кристалните тъмно зелени елементи в зелените очи, които ги карат да изпъкнат като изумрудени бижута.

Кестенявите цветни линии подаряват на зелените очи натрапчивите нотки на кристал, като им придават специалните тонове на скъпоценен камък, като хипнотизират всички, които ги виждат.

Изберете цвят на косата, на базата на това, което се опитвате да постигнете и колко дълго искате вашият цвят, да се задържи.

Рейтинг

5 5
4 7
3 7
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати