Прически за средно дълга коса с бретон

Прическа на пластове с бретон

Омръзнало ли ви е да сте все еднакви и скучни? Значи е време да вдъхнете малко живот на косата си и блясък в очите, когато се погледнете в огледалото!

Време е за реформа! Ако не сте готови за толкова радикална промяна като късата коса, то тогава ще ви допадне средно дългата.

А най-лесният начин да промените визията си, без да губите много коса е като си подстрижете бретон. Подходящ е за всяка дължина на косата, но този сезон се предпочита все повече от модните коафьори. Друго предимство на прическата с бретон е, че типът на косата не е от значение. Изглежда добре на чупливи и къдрави, както и на прави коси.

Подстригване на бретон

Не е за пренебрегване и фактът, че бретонът подмладява, така че не се колебайте повече, а запишете час при фризьора си. Ефектът няма да остане незабелязан!

Прическата на пластове е и модерна, и лесна за поддържане. Тя е една добра идея за средно дълга коса.

За по-секси вид можете да изберете прическа с едри къдрици, която е идеална за дамите с чуплива коса. А за дамите с по-прави коси предлагаме една съвсем естествена визия – елегантна Каскада с път през средата.

Според модните тенденции есен/зима 2013 година оформеният през средата път е изключително актуален. Тази тенденция не е иновативна, но през последните няколко месеца се наложи като модерна. Не сте пробвали до сега? Пробвайте я през новия сезон!

Оформяне на бретон

Път през средата стои еднакво добре на всички прически – с пусната коса или със кок за специални поводи. Имате толкова варианти, между които да избирате!

Ако не ви харесва идеята за път през средата, можете да заложите на пътя на една страна, който също е много актуален този сезон. Елегантната асиметрия, която създава тази прическа е изключително приятна. Сресана на едната страна косата изглежда много стилно и женствено.

И на последно място, но не и по важност, нека разгледаме палитрата с модерните цветове за новия сезон:

Цветовете на косите през новия сезон са много богати на нюанси. Фризьорите на водещите марки ни представиха коси с богати кичури и преливащи тонове.

Преобладават косите в топли цветове, с медни и червеникави нюанси. Русото е със златисти или медни нюанси. Кафявото е шоколадово, а кестенявото карамелено и обогатено със светли или тъмни червеникави кичури. Черното е с лек виолетов или червеникав оттенък.

Рейтинг

5 29
4 33
3 13
2 8
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати