Как да прикрием двойната брадичка

Двойна брадичка

Има много дами, които сериозно страдат от това, че имат двойна брадичка. Това не винаги е свързано с влиянието на времето върху външността. Понякога съвсем млади жени имат двойна брадичка, при положение, че кожата им е еластична, а като цяло са дори слаби.

Двойната брадичка може да се понамали със специални упражнения. Едно от тях може да се прави всеки ден по три пъти, с десет повтаряния, и има страхотен ефект. Седнете пред масата, като сложите дланите си спокойно върху ръба й.

Сега си представете, че между масата и брадичката ви има здрава пружина, която трябва да разтегнете. Бавно, но с усилие напрегнете мускулите на шията, за да издърпате нагоре въображаемата пружина, след това отпуснете.

Освен с упражнения двойната брадичка може да се коригира и с помощта на избора на подходящи дрехи и бижута, които да преместват вниманието от брадичката към други места.

Деколте

Големите деколтета, ако имате добре оформен бюст, са за предпочитане, тъй като това ще измести центъра към сексапилната извивка на деколтето.

Дългата коса, с която е обрамчено лицето от двете страни, също допринася за прикриването на двойната брадичка. Не се препоръчва вдигането на косата на опашка или на кок, така ще се подчертае двойната брадичка.

Високите яки тип поло се препоръчват само в случаи, в които покриват абсолютно цялата шия и дори част от брадичката, за да скрият изцяло двойната брадичка.

Спортните дрехи с много метални украси, както и ефектните едри бижута също са за препоръчване, тъй като те отклоняват погледа от брадичката.

Препоръчват се по-ярки цветове и в никакъв случай черно, то ще открои светлата ви двойна брадичка още повече. Не се допуска носенето на колиета, които са точно по врата, тъй като те също допринасят за подчертаването на този дефект. Добре е да избирате дълги обеци и дълги гердани.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати