Как да си начупим косата с пяна

Прически

Малко жени са природно надарени с коса, която не се нуждае от особени грижи, за да изглежда перфектно. На повечето от дамите им се налага ежедневно да се грижат за косата си и да я приглаждат в някаква прическа. Ако имате късмет да имате достатъчно твърд косъм, няма да ви затрудняват толкова постоянните грижи и прически.

Но ако сте от жените, които имат тънка коса, то значи често ви се налага да стоите доста дълго пред огледалото, за да постигнете желания ефект. Един от начините да се справите с бурната си и тънка коса е като използвате стилизиращи продукти. Понякога е достатъчно да направите желаната прическа и да използвате само малко лак, който да направи косата ви достатъчно твърда, за да остане по желания начин за цял ден.

Но ако искате да постигнете много раздвижена и лесна прическа, нужно е да използвате само пяна. За да начупите косата си с пяна има няколко начина:

1. Единият от тях е да започнете да я мачкате докато е мокра, след което хубаво да я изсушите с помощта на сешоар.

2. Друг вариант е да я оставите след като хубаво сте я намачкали с помощта на пяната, да изсъхне по естествен начин. При някои дами обаче и това не помага – косата става добре начупена, но след два часа всичко си е по старому.

Начупване на косата

3. Може да опитате да начупите косата след като вече не е толкова чиста, тоест на следващия или по-следващия ден. Намерете си пяна със силна фиксация.

4. Опитайте да намажете косата с пяна, докато все още е достатъчно влажна, почти мокра и я изсушете с помощта на приставката на сешоара, която се нарича дифузер. За този вариант ще ви бъде необходима помощ.

5. Още една възможност е да намажете косата обилно с пяна, след което много плътно и стегнато да направите плитка или рибена кост и да оставите косата ви да изсъхне по този начин. След като я разплетете ще имате много нежни вълнички, които, ако желаете, може да разрошите леко с пръсти.

Като крайно оформяне на начупената ви коса трябва да впръскате малко лак, за да се запази прическата ви през целия ден.

Рейтинг

5 9
4 7
3 7
2 4
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
габриела
габриела
05.02.2016 14:05
аз пък незнаех, че мъжете четат статии за разкрасяване на жени
0
0
пепи
пепи
11.09.2013 22:59
незнаех че мъжете се доят :)
4
1
Белатрикс
Белатрикс
03.09.2013 23:05
Цвети, някои дами предпочитат да пият бирата. Особено с картофки...ММММ... Хахаха =)
4
1
Георги
Георги
01.09.2013 23:02
Същият ефект се получава и със сперма! Стига да има от къде да я издоите!
1
5