ezine.bg»Статии»Красота»Маникюр и Педикюр»Новата мода - космати нокти

Новата мода - космати нокти

Космати нокти

Най-различни козметични продукти заливат пазара и потребителите. Всеки може да намери онова, което търси за себе си, което е най-подходящо за неговата кожа, коса и т.н.

Козметичната индустрия се развива и дори, когато сметнем, че вече няма какво ново да се добави и с какво да ни изненада, на пазара се появява нов продукт, който ни опровергава.

Лаковете за нокти вече имат хиляди варианти и то не само като цветове. Спомняте си какъв хит бяха, а и все още са лаковете, които могат да се напукват или онези, които се променят, като доближиш към тях магнит. Да не забравяме и хилядите възможности за рисунки по ноктите, лепенето на камъчета и др.

Вече на пазара има и едно причудливо нововъведение, което прави ноктите ви да изглеждат космати. Можете да ги наречете космати или пухкави – факт е, че след слагането на този продукт, ноктите ви изглеждат мекички и екстравагантни. Това всъщност е идея на козметичната компания „МUA”. Интересното предложение е на път да създаде съвсем нова мода.

Космат маникюр

Представлява прах, който трябва да се нанесе веднага, щом ноктите ви са лакирани, докато те все още са влажни. Най-добре да сложите пръста си в бурканчето и хубаво да го притиснете към малките частици в него. След това трябва да извадите пръста си и да изчакате около половин минута, за да се залепят частиците.

С четка изчистете пръста си от налепените косъмчета. Тази текстура се залепя върху вашия нокът и когато изсъхне лакът, ще видите колко интересно изглеждат ноктите ви. Можете да си изберете цвета, който ви харесва и пасва с лака, който сте си избрали и да действате.

За съжаление обаче, оказва се, че новата идея не е съвсем усъвършенствана. Проблемът се състои в това, че новият космат маникюр не е траен. Малките ситни косъмчета падат доста, независимо какво вършите и ефектът не може да бъде задържан за достатъчно дълго време.

Все пак сигурно е, че този вид маникюр ще намери своите почитатели дори и сред звездите. Известни с това, че обичат да бъдат уникални дори с маникюра си са певиците Кати Пери, Риана и др.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 9
4 12
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати