Няколко стъпки за по-секси очи

Секси очи

Погледа на една жена издава повече за нея от всичко друго. А колкото по-хипнотичен е той, толкова по-привлекателна е тя. Постигането на секси поглед не е трудно. Само трябва да следвате няколкото лесни стъпки.

Ако искате да подчертаеш повече очите си, тайната се крие в нанасянето на молив, сенки и спирала, различни от цвета на ириса ти. Така например на зелените очи много подхождат лилавите нюанси, на сините очи - кафявите, а на кафявите - тъмно сините.

Друг трик, който задължително трябва да приложите, когато се стремите към свеж и секси поглед, е заличаването на тъмните кръгове под очите. Тъй като трайното решение на този проблем още се търси, като начало може да сриете тъмните кръгове, като разнесете коректор с цвета на тена ти.

Нанесете го от вътрешния до външния ъгъл под очите. След това нанесете коректор с розов подтон само върху засегнатата зона. Очертайте вътрешния ръб на долния клепач с телесен цвят молив за очи, който ще изсветли цялата околоочна зона, но без да слагате спирала. Тя само ще я направи по-тъмна.

Свежестта в погледа може да затвърдите, като "отворите окото" и привлечете вниманието в горната му част. За целта срежете наполовина ивица изкуствени мигли и ги закрепете в средата на горните мигли.

Гримиране на очи

Прелейте ги със собствените си ресници, като нанесете два пласта спирала. Накрая, очертай очите си със син молив. Той ще неутрализира зачервяванията, така че бялото ще изглежда още по-бяло.

Направете очите си да изглеждат по-големи. Нанесете златни сенки върху целия горен клепач чак до веждите. Отразяването на светлината в тази част ще създаде илюзия за повече пространство.

За да направите очите си да изглеждат големи, използвайте кафяв молив и очертайте от средата към външния ъгъл на горните и долните мигли, оформяйки в края едно V. Завършете с два пласта спирала, като изтегляте четката към външния ъгъл на окото, за да ги извиете леко.

Кулминацията в стремежа за хипнотичен поглед, е когато накарате и кожата около очите да изглежда по-гладка. А това става, като разнесете основа върху клепачите, за да изравните повърхността им. За под очите използвайте коректор и след това прахообразна пудра, за да го фиксирате.

Подчертаните вежди у графично очертаните очи изместват фокуса от кожата, така че оформете добре арките над очите с молив и направете с течна очна линия тънка черта над горните мигли, като леко я изтеглите след външния ъгъл на окото.

И накрая не забравяйте - магнетизмът идва най-вече отвътре!

Рейтинг

4
Общо 6 гласували
5 2
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари