Прически за лятото - за къса и дълга коса

Прически

Каква прическа да си направите, когато ви е топло? Опитахме се да помислихме за това и ви представяме лесни идеи за прически в летните дни и нощи, подходящи за къса и дълга коса.

За дълга коса

Една романтична прическа, подходяща за дълга коса на вълнички

Можете да я направите, като закрепите едната половина от косата към другата, отзад на тила. Така косата ви ще се спуска на романтични вълни от едната страна на лицето.

Когато "стане напечено" и не искате да стилизирате косата си с различни продукти в горещото време, идва моментът за конска опашка. Тази толкова употребявана от всички прическа, си остава най-практичното и свежо предложение за лятото.

Прически за дълга коса

Секси вдигната коса

Много лесно се постига. На влажна коса сложете пяна за коса и намачкайте. Докато сушите, рошете косата с пръсти. С маша навийте косата на кичури широки около 3 сантиметра, след което пак разрошете с пръсти. Оставете една част от косата да пада отпред към лицето, а останалата част вдигнете на тила и закрепете с фиби. Фиксирайте с лак.

Невероятен стил на плажа

Сложете стилизиращ лосион на влажна коса, след което изсушете косата на кичури с плоска четка. Разделете долната част на косата на три части, увийте всяка от тях на много голяма маша. Разрошете с пръсти. Отделете 5 сантиметров кичур от косата отпред и го сплетете. Закрепете плитката на тила с фиба.

За къса коса

Бъдете шик

Прически за къса коса

Сложете лосион за коса и изсушете с тънка кръгла четка и сешоар. Повдигнете леко в корените, за да оформите обем. Усучете 3 сантиметров кичур, след което го навийте на маша. Направете така с цялата коса. Разрошете готовите къдрици. Подвийте едната част от косата отпред, зад ухото.

Ако косата ви е малко над раменете, на линията на брадичката, просто я разрошете с пръсти, така че краищата и да хвръкнат на страни. Разделете бретона си на път. По-добре е, ако е подстриган по дължината на лицето, на различни нива.

Ако косата ви е много къса, сложете на пристите си гел или вакса и разрошете. Оформете с пръсти бретона на малки реснички.

Рейтинг

5 8
4 10
3 3
2 6
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати