Модерни цветове в прическите за 2013 г.

Цвят на косата

Тази година тенденциите са съсредоточени не дотам в самата прическа на косата, а в промяната на цвета й. Защото един нов цвят е способен да съживи дори и най-скучната и незабележима прическа.

Тенденцията води до промяна на цвета, който да придаде изтънченост и блясък на косата ви. А всяка прическа е завършена, когато се гарнира и с нов нюанс.

Руса коса

Черният цвят – Ако сте властна и самоуверена, то това е цвета за вас. Решението да боядисате косата си в този цвят ще докаже на околните, че не се плашите от впечатляващия вид на прическата си, а напротив – имате смелост да развеете коси.

Русият цвят – Отмря модата на скандинавското русо. Днес на дневен ред идват нюанси като златисто русото, пясъчното и тъмно русото. При решение да боядисате косата си руса обаче, много внимателно трябва да изберете продукти, защитаващи русата коса. Въпреки че русият цвят на косата изисква много повече грижи от другите, ефекта, който предизвиква в околните, си заслужава.

червена коса

Червеният цвят – Дръзкият червен цвят е подходящ за дами, на които им е писнало от монотонността и желаят да се откроят в тълпата. Червената тоналност никога не излиза от мода, с всичките си под тоналности – динамично и естествено червено.

Който и да изберете, то бъдете сигурни, че ще събирате погледите, където и да отидете. Спрете ли се на светлите тоналности на червеното, то ще добави модерен поглед на вашата прическа. Изберете ли светлият вариант пък, то чрез него ще добиете невинност, а образът ви ще стане ангелски.

Кестенява коса

Кестенявият цвят – За дамите, които предпочитат да стоят настрана от радикалните промени, то подходящ е кестенявият цвят. Той вдъхва живот на кичурите и им придава свеж вид.

А и е всеизвестно, че кестенявата коса винаги е красива. Под тоновете, които кестенявото притежава, са изключително многобройни. Това позволява на всеки, спрял се на него, да намери себе си и да го изрази с избраното.

Ако сте от дамите, които не обичат да експериментират с различните нюанси и оцветените кичури, най-добре изберете нюанс от фините тонове на всеки един от изброените цветове. Те изглеждат естествени и правят всеки да изглежда елегантно и секси.

Рейтинг

5 12
4 7
3 6
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Мама
Мама
01.09.2013 19:50
Алооооу , " Фризиорката" , ограмоти се малко , че простотията прозира и през интернет ! Пише се фризьорка !
1
0
Фризиорите
Фризиорите
10.07.2013 10:18
Браво ,че онова проскубано скандинавско русо с което се цапаха селяндурките в град и косата стои като мъртва и като метла са разбрали,че е уникално просташко и не стои на всяка,ако не е Адис Ран със сладко и светло лице!Боята трябва да е хубава и скъпа,най-добре професионална за да има блясък!Хубаво е възвръщането на естествените коси...Относно русото това е най-скъпият цвят,но добре направено и с много нюанси в прическата иначе е селско,и го използват застаряващи флиорци силно изрусени и зле гримирани...
0
0