Защо косата трябва да се подстригва при Пълнолуние?

Подстригване при пълнолуние

При пълнолуние е най-подходящото време за подстригване на косата и ако искате тя да изглежда винаги красива, съобразете подстрижките си с фазите на луната.

Лунните фази оказват голямо влияние върху косата. Ако искате косата ви да расте бързо и да е здрава, гъста и лъскава, подстрижете я при пълнолуние.

Подстригване

При новолуние никога не трябва да се подстригвате, защото в тези дни подстригването се отразява зле върху живота на човека – намалява го.

По време на пълнолунието Слънцето и Луната са в противопоставеност. Затова по време на пълнолуние има най-малко наводнения и бури, най-малко катаклизми.

Влияние на луната

По време на пълнолуние биополето на човек нараства и това се отразява и върху настроенията му – те са променливи и дори може да се стигне до депресия.

Луната влияе силно върху женската половина на човечеството по време на пълнолуние. Това е времето, когато женската сила и сексуалност са на върха, жените се чувстват уверени в собствените си сили и огледалото ги радва с това, което им показва.

Прически

При пълнолуние цялата женска половина от човечеството успява да получи голям заряд от Луната.

Заради всичките тези причини още от древността жените са подстригвали косите си при пълнолуние – така били сигурни, че те ще станат още по-красиви и ще пленяват мъжете.

Когато подстригвате косата си по време на пълнолуние, тя се зарежда със силна енергия и благодарение на това става много по-здрава.

Подстриганата по време на пълнолуние коса в продължение на месец след това ще е като копринена, защото корените на косата ще укрепнат.

По време на пълнолуние е добре да се подстриже повече от косата, но ако нямате нужда от подстригване точно в този момент, можете просто съвсем леко да я скъсите – с не повече от два сантиметра.

Това ще я зареди с енергия и ще се учудите на промяната във външния ви вид. Косата ви ще изглежда дълго време след подстрижката така, сякаш преди малко сте били на процедури при фризьор - ефектът ще се запази дълго време.

Това ще ви накара следващият път отново да подстрижете косата си при пълнолуние.

Рейтинг

5 5
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати