Неудачни поводи за силен грим

Грим

Гримът е важна част от перфектния външен вид на всяка жена. Малко цвят по лицето позволява на жената да изглежда, а и да се чувства перфектно. Да, но твърде често се случва жените да слагат неподходящото количество грим за различни поводи. Хубаво е всяка дама да се съобразява къде отива, за да не се получи комична ситуация.

Тежкият грим, който е фаворит на много млади и подрастващи девойки, изобщо не е подходящ за всякакви поводи, дори напротив. Винаги е по-добре да изберете лек грим – дори да не сте уцелили повода, поне няма да изглеждате нелепо.

Хубаво е да имате предвид факта, че гримът зависи не само от дрехите ви, а и от мястото, което смятате да посетите. Ако ще ходите на някакъв коктейл, спокойно можете да си сложите очна линия върху клепача или за същото нещо да използвате молив. Това е достатъчно стилно и красиво, без да бъде прекалено натрапчиво.

Силен Грим

За работната среда също не е удачно да използвате тежък грим. Сложете бледи розови или кафеникави нюанси, които да подчертаят и освежат вида ви. Всъщност тежкият и силен грим е вечерен, така че е подходящ за вечерни поводи. По същия начин не бива да слагате тежък грим за поводи, като интервю за работа.

Крайно неподходящо е, скъпи момичета, да излезете да се разхождате на въздух сред природата и да сложите два до три пръста фон дьо тен и после същото количество черни сенки по очите си.

Разходката през деня предполага само крем за лице, а ако много искате да сте гримирани – спиралата и безцветният гланц ще свършат работа идеално. Към разходката спадат всички събития сред природата.

И като стана въпрос за момичета – силният грим обикновено не е подходящ за млади и малки девойки, чиито лица са все още по детски чаровни. Момичета между 15 и 17 години често предпочитат многото цвят по очите си, но трябва да знаят, че това определено не е добър избор. Както, разбира се, и подобен грим на училище.

Ярък Грим

Друг повод, при който е по-добре да не прекалявате с цветовете по лицето си, е когато се запознавате с родителите на любимия. Гримът отново не е изключен, но в никакъв случай да не бъде силен.

Съобразете го с обстановката, на която ще присъствате, предварително. Обикновено невинният и смирен външен вид се харесва повече, отколкото силният грим.

Освен това типичният силен грим, който гледаме по лицата на различни звезди, в клипове или по концерти – неподходящ е за какъвто и да е повод в ежедневието.

Това е сценичен грим, предполага се, че пред камера или на концерт гримът трябва да е силен, за да не изглежда бледа кожата на лицето. Но трябва да знаете, че по-голямата част от тези звезди никога не ходят по този начин в ежедневието си.

Рейтинг

4.7
Общо 3 гласували
5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари