ezine.bg»Статии»Красота»Маникюр и Педикюр»Направете си различен маникюр вкъщи

Направете си различен маникюр вкъщи

AdminAdmin
Дарт Вейдър
1k1499
Лакове за нокти
UV стерилизатор за четки за зъби + дозатор
Практичен аксесоар за вашия дом:
UV стерилизатор за четки за зъби + дозатор
49.00 лв.
Виж ››

Сигурно сте забелязали, че всеки път, когато разберете, че ви остава свободно време, се заемате с маникюра си. Той се превръща в текущия ви проект. Вярно е, че не всеки от нас умее да създава изкуство върху ноктите си, особено, ако няма подходящите материали. Това ни мотивира, да открием няколко начина за впечатляващ маникюр с подръчни средства.

Маникюр Полумесец

Лакиране на нокти

За това предизвикателство са ви нужни два контрастни цвята лак и самозалепващи хартиени точки. Нанесете основата и оставете да изсъхне напълно. Залепете точките в основата, така че да образувате полумесец. Нанесете втория контрастен лак. Изчакайте да изсъхне и отлепете точките.

Маникюр Ивица

Ако френският маникюр ви е скучен, разнообразете стила си с тази идея. За нея ви е необходим лак с тънка четка за рисуване. Изберете два цвята, които си пасват. Нанесете по-светлия цвят и изчакайте да изсъхне. След това направете една ивица, обхождайки целия нокът. Ако сте изцапали кожата, използвайте клечка за почистване на уши, предварително напоена в лакочистител, за да изтриете грешките.

Бърз маникюр

Маникюр Омбре

По-лесно е да рискувате с този стил върху ноктите, отколкото върху косата си, затова не се колебайте да го пробвате. Може да използвате два или три вида лак, които е добре да бъдат от едно цветно семейство. Например бонбонено синьо и бонбонено розово.

Сложете от цветовете върху лист хартия. Изрежете гъбичка с размери, малко по-големи от нокътя ви. Използвайте я, за да пренесете цветовете от хартията върху нокътя. Още докато не е засъхнал лака, нанесете безцветен или топ лак, за да се прелеят нюансите.

Маникюр Граница

Маникюр

Ако искате да носите повече от един нюанс, направете си граница. Предлагаме ви, да го направите с два цвята. Нанесете по-светлия цвят, като основа. След като изсъхне напълно, залепете тиксо върху дланта си и след това върху едната половина на нокътя. Така тиксото няма да залепне твърде силно и да повреди вече изсъхналия слой лак. Нанесете другия цвят върху свободната страна на нокътя.

Маникюр на точки

Много лесно и практично, особено, когато бързате с маникюра си и в същото време искате той да бъде интересен.

Нанесете основата, като не забравяте, че тя трябва да бъде тъмна, а точките контрастиращи и светли, за да изпъкват. За да направите точките, използвайте клечки за зъби, но обратната страна, а не острата

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
53
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати