Бърз тест: Кой аромат ми подхожда най-много

Парфюми

Опитвайки се да възвърнем спомен за някого, често си припомняме първо някакъв аромат, някаква по-особена миризма. Дори човекът, за когото мислим, да е използвал много различни миризми, винаги има една определена, която ни подсеща за него. Може би онази, която най-много му подхожда.

Ароматите на парфюми са толкова много, можете да си купите всякакви ухания – леки и подходящи за топли дни и такива, които са определяни като по-тежки и са характерни най-вече за вечерни поводи. Изборът в специализираните за парфюми магазини е достатъчно голям.

Видове парфюми

Има дами, които винаги ухаят на един и същи парфюм, а вие всеки път се чудите какво да си купите, кое ви подхожда най-много. Има няколко фактора, които успешно могат да определят какъв вид миризма ви подхожда най-много. Ако имате равен брой от някоя от буквите, значи ви подхождат повече от един аромат.

1. Какво предпочитате да обличате в ежедневието си?

А) спортни дрехи

Б) по-женствено, за да подчертавате формите си

В) практични дрехи – дънки, блуза и удобни обувки

Г) елегантни тоалети в тъмни нюанси

Д) дрехите да бъдат в светли цветове

2. Кога се чувствате най-приятно?

А) след като сте направили ежедневната си спортна тренировка

Б) всеки ден, когато се събуждате с усмивка

В) когато сте си у дома

Г) когато имате повод да се облечете по-официално

Д) когато има специален повод за празнуване

3. Кой е любимият ви цвят от изброените:

А) оранжев

Б) жълт

В) зелен

Г) розов

Д) син

4. Кой от изброените аромати харесвате най-много:

А) аромат на жасмин

Б) аромат на къпини

В) аромат на прясно окосена трева

Г) аромат на екзотика – цветя, подправки

Д) свеж аромат, миризмата на море

Отговори:

Аромат на цветя

- Ако имате преобладаващи отговори А, означава, че най-много ви подхожда лек и много свеж аромат. Ухание, което няма да се натрапва, но определено няма да остане и незабелязано за околните. Такъв тип аромати се харесва и на сексапилната Дженифър Лопес.

- Ако имате преобладаващи отговори Б, най-подходящият аромат за вас е плодовият, дори леко сладникав аромат. Подобни парфюми са подходящи за по-студените месеци, защото за летния сезон са твърде ароматни и тежки. Фруктовите парфюми са любими и на звезди като Холи Бери.

Избор на парфюми

- В случай, че преобладават отговорите В, значи за вас най-подходящи са парфюмите с аромат на зеленина. Свежи горски и дървесни аромати, които съвсем деликатно и естествено да подчертават вашата естественост и чар. Тук не може да не споменем любимата „приятелка” Дженифър Анистън.

- Преобладаващи отговори Г, означават, че вашият аромат е запомнящия се, с наситен мирис. Силни парфюми с ориенталска нотка, които да подчертават същността ви. Този вид аромати се харесват и на гласовитата Бийонсе.

- Повече отговори Д говорят, че предпочитате летния бриз, морски и цитрусови аромати, които да напомнят за топъл летен ден. Световноизвестните звезди, които предпочитат такъв тип аромати са Сара Джесика Паркър, позната най-вече с ролята си на Кари от сериала и филмите „Сексът и града”, както и небезизвестната Гуинет Полтроу.

Рейтинг

5 0
4 6
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Flashman
Flashman
19.10.2015 15:29
Дъра - Бъра!
Аромата на правилно избрания парфюм е неизбежно зависим най-малко от три фактора:
1. Културата на субекта
2. Собственият мирис на тялото
3. Това, което иска да ни каже тази жена, използвайки даден парфюм...
0
0