ezine.bg»Статии»Красота»Маникюр и Педикюр»Цветен пролетен маникюр

Цветен пролетен маникюр

Шарен маникюр
Магнитни стелки за акупресура
Препоръчано за теб:
Магнитни стелки за акупресура
13.50 лв.
Виж ››

Свежите цветове се задават с пълна сила. Пролет е и е време да оставим зад гърба си приглушените нюанси, както и тъмните краски. Вече можем да подбираме по-весели цветове, такива, които носят значително повече настроение от досегашните тъмни багри. Пролетта е идеалният сезон да променим стила си, пък било то и само в леки детайли. Маникюрът е чудесно начало за промяна.

Хубавите нокти и поддържаният маникюр непременно ще направят впечатление на всеки. Хубавото е, че това може да се постигне и в домашни условия ако нямате възможност да посещавате редовно маникюрист. Това, което трябва да правите е да поддържате ноктите си с идеалната за вас дължина, винаги да са оформени добре и по възможност лакирани.

Лакиране

Въпросът е как да лакираме ноктите си за пролетния сезон, така че да бъдем напълно актуални и в тона на времето?

Знаете, че дрехите и аксесоарите се променят през всеки сезон – модата е динамична, а всяка дама иска да бъде в крак с нея, до колкото и позволяват възможностите. За да сте актуални и в начина, по който поддържате ноктите си този сезон, трябва да знаете следните неща:

1. На подиума с пълна сила отново „се задава” декорацията – за поредна година, не желае да слезе и да се оттегли, затова дами, смело рисувайте върху вашите нокти. Ако пък искате да сте напълно актуални, можете отново да разчитате на добре познатите цветя върху ноктите, както и различните геометрични форми.

2. И тъй като си говорим за класическата декорация, не можем да не обърнем внимание и на още нещо класическо в маникюра, което запазва своята позиция и този сезон, а именно френският маникюр. Тук вече можете да експериментирате дали да бъде вариант с бял връх или да опитате нещо по-екстравагантно.

Цветен маникюр

3. Изчистените линии също не бива да се подминават – те намират своето местенце при топ тенденциите в маникюра.

4. И тъй като всичко в модата има някаква взаимовръзка, не можем да не обърнем внимание на така популярната прическа тази година тип омбре. Освен преливащите цветове в косата, през пролетта на 2013 година, ще имаме преливащи нюанси и в маникюра.

5. Може да внесете много пролетно настроени в маникюра си, използвайки различни цветове и нюанси лакове от една гама или такива, които просто си подхождат. Единственото, което трябва да направите, е да лакирате всеки отделен нокът на ръката с различен цвят и да се се радвате на очарователния си маникюр.

Ако ви вълнуват цветовете, можем да ви зарадваме, че свежите и по-ярки цветове ще бъдат изключително актуални – става дума за тюркоазено, синьо, жълто, червено.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 6
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати