ezine.bg»Статии»Красота»Лице и Тяло»Хмел за красив и стегнат бюст

Хмел за красив и стегнат бюст

Красив бюст

Стегнатите и красиви женски форми привличат не само мъжкото, но и женското внимание. Коя жена не си мечтае за идеалната фигура и прекрасни извивки на тялото.

Знаете, че всичко това може да се постигне с различни упражнения, спазване на някакви режими и пр. Има обаче част от тялото на жената, която безспорно се променя с времето. Става дума за бюста.

Грижи за бюст

Може да се промени от няколко неща – първо, ако имате пухкава фигура и отслабнете, гърдите ви вероятно ще се отпуснат и няма да бъдат същата приятна гледка, която са били до сега.

Това вероятно ще започне да ви смущава. Дори околните, дори най-близкият ви човек да не го забелязва, достатъчно е, че вие не се чувствате добре в кожата си.

Хмел

Другият вариант гърдите ви да се отпуснат, е появата на малко бебенце. Веднъж започнете ли да го кърмите, неминуемо след това гърдите ще се отпуснат и ще разглеждат различно.

Стегнат бюст

Третата възможност се нарича време в комбинация с гравитация. За съжаление, дори да нямате другите две причини, тази рано или късно ще окаже влияние на бюста ви.

Има все пак начин да запазите гърдите си стегнати и това е с помощта на хмела. Едва ли ще възвърне вида, който са имали в началото, но поне ще ги поддържа, а и вие ще се чувствате добре.

Той съдържа естроген, който значително стимулира деленето на клетките, действа противовъзпалително и овлажнява кожата. А ето и рецепта за нещо като масажно масло с хмел, което ще ви помогне да поддържате бюста си стегнат:

Необходими са: 50 % спирт – около 30 мл, розова вода – 45 мл, 30 г шишарки от хмел, дестилирана вода – около 180 мл

Начин на приготвяне: Наливате дестилираната вода в подходящ съд и добавяте и шишарките. Поставете тенджерата на котлона и ги оставете да заврат, като след това трябва да засечете 15 минути.

После прецедете течността от шишарките и към нея добавете розовата вода и спирта. Цялата смес сложете в подходящо шише, което се затваря добре.

Дръжте хмеловото масло на хладно място. Можете да мажете гърдите си всеки ден. Трябва да капвате 2 -3 капки и да масажирате всяка гърда внимателно с кръгови движения.

Рейтинг

5 6
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Yorkers.org
Yorkers.org
17.09.2014 12:03
красив и стегнат бюст
0
0
Диана
Диана
31.05.2013 09:01
ХАХАХАХАХА, няма как бебенцето да се появи голямо, а гърдите ИЗГЛЕЖДАТ, а не разглеждат различно. Уволнете си редактора, бе, смешни сте!
0
0