ezine.bg»Статии»Красота»Коса»Вечните прически

Вечните прически

AdminAdmin
Дарт Вейдър
1k192493
Класически прически
5в1 Масажор за почистване и масажиране на лицето
Препоръчано за теб:
5в1 Масажор за почистване и масажиране на лицето
20.00 лв.
Виж ››

През различните години модата на прическите се сменя, но някои от тях си остават класика през изминалите десетилетия. На първо място това е класическото каре.

То си остава модерно заради факта, че изглежда ефектно, подходящо е за жени на различна възраст и освен това не изисква много грижи.

Прически с плитки

Карето лесно се персонализира в зависимост от чертите на лицето – достатъчно е да познавате добър професионалист. Карето е подходящо за жени, които нямат много време да се посвещават на грижи за прическата си, но искат винаги да изглеждат добре.

Прическа пикси

Жените, които са с правилни черти на лицето и строен силует, могат да си позволят класическа къса прическа, известна сред специалистите като пикси. Тя е много къса и с нея жените придобиват странна момчешка красота.

Кок

Сред вечните прически са правите коси с бретон. Бретонът прави чертите на лицето по-меки и подмладява. Масурите, които се спускат по раменете на дамата, са една от най-разпространените официални прически, които са издържали проверката на времето.

Всичко зависи от това дали искате да сте с дребни, но многобройни къдрици, или предпочитате едрите тежки масури, които падат величествено върху раменете ви.

Кокът се нарежда на едно от челните места сред вечните прически. Той е подходящ за всичко – за ежедневието, за работата, а също така и за строг вечерен тоалет.

За да е по-ефектен кокът, се добавя специален пълнеж, благодарение на който кокът изглежда обемен и плътен. Високият кок, както и този, който се намира на тила, са подходящи за офиса.

Ако искате да превърнете кока в романтична вечерна прическа, извадете няколко кичура от косата си и ги навийте с маша. Така ще получите романтична визия, която ще подчертае красотата ви.

Прическите с плитки отдавна са се превърнали в класика. Един от вариантите предполага сплитането на една голяма плитка и обвиването на главата с нея.

Друг вариант на ефектна класическа прическа с плитки е да се сплетат две едри плитки, като на ученичка, и след това на няколко места да се извадят кичури от тях. Ефектът е класическа прическа, която изглежда модерно.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 4
4 9
3 8
2 5
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
руми
руми
19.08.2015 21:56
супер е
0
0