Иновации в борбата с целулита

Борба с целулита

За да се пребори целулитът, постоянно се измислят иновативни методи, които са все по-ефективни. Грозната портокалова кожа може да се премахне с ударно-вълнова терапия.

Това е една от иновациите в борбата с целулита. Ударно-вълновата терапия е известна още като акустична вълнотерапия. Тази терапия е един от най-безопасните и ефективни методи за премахването на целулит и локалното намаляване на обема на бедрата и дупето.

За борбата с целулита апаратът за ударно-вълнова терапия изпраща мощни акустични вълни в мастната тъкан и по този начин осигурява разрушаването на целулита.

Целулит

Акустичните вълни разбиват локалните мастни клетки, както и свободните мастни радикали. Тъй като апаратът за акустична терапия намалява мастните възли, мастните натрупвания намаляват и кожата става по-еластична.

Високоенергийните ударни вълни, които преминават за много кратко време през тялото, правят контурите на тялото по-стегнати. Две процедури са достатъчни, за да се забележи намаляването на така наречената портокалова кожа.

Правят се 6 до 8 процедури, след което се забелязва ефект месеци след това. Сред по-известните почитателки на този тип антицелулитни процедури е Мадона. тя дори си е купила такъв апарат за домашно ползване.

Процедури срещи целилит

Сред иновативните методи за борбата с целулита са масажите с етерични масла от кипарис. Някои специалисти препоръчват смес от етерично масло на кипарис и на портокал за по-ефективно действие.

Рефлексотерапията също е един от иновативните начини за преборване на целулита. Натискането на определени точки на тялото според рефлексотерапевтите може да повлияе сериозно върху целулита и дори да го премахне за дълго време.

Срещу целулит се прилагат и други иновативни методи – например редуването на гореща и студена температура, която променя структурата на кожата и увеличава изгарянето на мазнините.

При този метод се подобрява кръвоснабдяването и циркулацията и това значително променя проблемните зони с портокалова кожа и силуетът става доста по-строен.

Рейтинг

5 0
4 4
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати