ezine.bg»Статии»Красота»Лице и Тяло»Как да сте неотразима на плажа?

Как да сте неотразима на плажа?

AdminAdmin
Дарт Вейдър
1k1512
Как да сте неотразими на плажа
5в1 Масажор за почистване и масажиране на лицето
Препоръчано за теб:
5в1 Масажор за почистване и масажиране на лицето
20.00 лв.
Виж ››

За да бъдете неотразима на плажа, трябва да се подготвите преди това и с внимание към детайлите ще успеете да постигнете невероятен ефект.

Много дами се притесняват, когато са на плажа, защото недостатъците на фигурите им изпъкват, когато са само с бански костюми. Но с няколко трика ще подчертаете достойнствата на тялото си и ще отвлечете погледите на околните от това, което не искате да изпъква.

За да сте неотразима на плажа, преди всичко трябва да сте се погрижили много добре за кожата и косата си. Епилацията трябва да е приключила поне един ден преди да отидете на плажа, за да може кожата да се възстанови и да изчезнат евентуалните зачервявания.

Преди да отидете на плажа, намажете кожата си със слънцезащитен лосион. Не пропускайте и ходилата, защото гледката на напуканите пети ще измести вниманието и от най-красивия бански.

Плажна визия

Веждите ви трябва да са оформени перфектно, а косата – измита и оформена в небрежна елегантна лятна прическа. Лакираните нокти също ще помогнат за създаването на наистина ефектна визия на плажа. Както и маникюра за плаж.

Освен банския трябва да имате и ефектни дрехи за плаж, които не трябва да са прекалено развлечени или обемни. Изберете едноцветни тъкани, покрити с цветя или други интересни фигури. Можете да се появите на морето с горнището на банския и с парео, ако се притеснявате от прекалено широкия си ханш. Това е неотразима плажна визия.

Ако се притеснявате от това, че имате мазнинки около коремната област, изберете цял бански. Ако нямате притеснения относно корема, купете бански от две части.

Преди да отидете на плаж, направете поне една или две слънчеви бани. Слънчевият загар служи като замаскиращо средство за дефектите на кожата, а освен това когато сте с по-тъмна кожа, изглеждате малко по-слаби.

Плажна мода

Ефектните аксесоари за плаж също допринасят за неотразимата ви визия на морето. Слънчевите очила, шапките, а също така и джапанките ще направят визията ви наистина впечатляваща.

Всяко допълнение към тоалета трябва да е добре обмислено, за да изглежда ефектно. За плажа не се препоръчва тежък грим, но можете да сложите любимото си червило.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest