Как да си направим масаж на гърдите

Масаж на гърди

Идеалната жена притежава привлекателна външност, елегантна фигура, дълги крака и, разбира се, красиви гърди. Женският бюст винаги е бил предмет на възхищение за мъже и притегателна точка за техните погледи. Поради това вашите гърди трябва да изглеждат перфектно. За целта е нужно да полагате необходимите грижи за тях.

Естествено е, че почти всяка млада жена може да се похвали със своя стегнат и еластичен бюст. С годините обаче, за да запазите този външен вид, е необходимо да полагате грижи за него. Това се налага, тъй като с възрастта гърдите губят форма си, провисват и губят еластичност. След определени промени, като бременност, в следствие на кърменето и промените в хормоналния баланс, бюстът започва да изглежда различно.

Изключително важна роля за поддържането на гърдите в перфектна форма играе специалният масаж. За най-ползотворен се счита хидромасажът.

Гърди

Всеки път, когато приключвате с душа си, обърнете внимание на вашия бюст. Със силна струя хладка вода направете по 10 кръгови движения на всяка гърда, като се започва от основата нагоре и от вътре навън.

Друг вариант е контрастният душ. Пуснете струя вода със стайна температура и направете няколко по кръгови движения върху всяка гърда по посока на часовниковата стрелка, а след това повторете процедурата със студена вода.

Ако контрастните душове не ви понасят, то заложете на контрастните компреси. Намокрете кърпа с топла вода и я поставете върху гърдите. След това намокрете друга кърпа със студена вода, премахнете първата и я наложете. Процедурата се повтаря, като завършите със студена кърпа.

Масло от авокадо

Масажа на гърдите може да се направи с помощта на подхранващ крем или специални масла. Те просто се нанасят с масажиращи кръгови движения върху бюста. Можете и сами да си приготвите подходящо масажно масло:

Равни пропорции масло от авокадо, жожоба и зехтин се смесват. Може да се добави и масло от шипка. С полученото масажирайте гърдите си. Маслото от авокадо има свойството да омекотява кожата, зехтинът има подмладяващ ефект, маслото от жожоба регенерира кожните клетки, а това от шипка предотвратява отпускането на гърдите.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 3
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
мошле
мошле
07.05.2014 16:58
А да ли има масла които се правят с по- откриваеми профукти!!!
Плс от къде ще намеря авокадо или пък жожоба
1
0
баче кико
баче кико
25.09.2013 22:37
Аз правя масажи на женски гърди ,безплатно.
3
4