Как бюстът да изглежда малък

Бюст

Повечето жени мечтаят за по-пищни гърди и са готови да се подложат на всевъзможни процедури, за да го постигнат. Но има и случаи, в които природата е дарила щедро някои жени, но те искат да скрият тези свои дадености.

Често, за да прикрият едрия си бюст, жените се прегърбват, но това макар да постига до известна степен целта, всъщност разваля стойката им. Те изглеждат много зле, като се изгърбени, а освен това подобна стойка влияе много зле върху целия организъм.

Най-лесният начин за зрително намаляване на бюста е използването на подходящ стягащ сутиен. Той е от плътна материя, която пристяга и много силно намалява големината на гърдите.

Благодарение на тънките шевове, които преминават през средата на чашките, се постига ефект на зрително намаляване на гърдите. Но носенето на такива сутиени не трябва да е постоянно, тъй като това може да доведе до нарушаване на кръвообращението и възникване на здравословни проблеми.

За намаляване на гръдната обиколка ще помогне и диетата, тъй като гърдите първи намаляват теглото си. Изберете подходяща за вас диета, но имайте предвид, че при рязко намаляване на теглото, вашите едри и напращели гърди могат да загубят формата и еластичността си и да провиснат.

Голям бюст

Спортът също може да помогне в това отношение. Правете аеробика, упражнения за стягане на раменните мускули, които оформят гърдите. Дори да не постигнете очакваните резултати, поне ще сте във форма.

Носете подходящи дрехи, които прикриват гърдите ви. Избягвайте дълбоките деколтета, подбирайте едноцветни дрехи, за да не акцентирате върху бюста.

Използвайте елечета, шалове, болера, които ще прикрият визуално вашите форми. Не носете впити блузи и рокли, ако не искате да подчертаете големия размер на бюста си.

Разбира се остава и най-радикалния вариант – оперативно намаляване на гърдите. Но като всяка операция, това е груба намеса в човешката природа и крие доста рискове.

Добре е първо обстойно да проучите всички възможности и сериозно да ги обмислите, преди да се подложите на подобна процедура.

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
yorkers.org
yorkers.org
17.09.2014 12:03
Как бюстът да изглежда малък
0
0