Жените са в паника, ако са без грим пред шефа

Гримиране

Ако сте се чудили кой е най-големият страх на жените, вече можете да си отговорите на този въпрос. Очевидно нежната половина на човечеството изпитва истинска паника, ако шефът ѝ я види без грим, сочи проучване, което е направено във Великобритания. Резултатите от него показват, че една пета от жените не желаят шефът им да ги вижда напълно естествени.

За британките ужасът, човекът, който плаща заплатата, да ги види без нужното количество макиаж, е дори по-голям от това любимият им да ги види естествени. В проучването участие са взели 2000 жени. Манията винаги да изглеждат перфектно, се оказва дори опасна за състоянието на кожата.

Една пета от всички анкетирани британки са си признали, че е имало случаи, в които в продължение на три дни не са си премахвали спиралата. Всяка десета жена в Ковънтри е спала със спирала при това осем нощи поред. Всичко това може да донесе на иначе суетните дами доста главоболия - могат да развият различни кожна и очни инфекции.

Работа

Експертите смятат, че са разгадали каква е причината за страха на британките да се покажат без грим пред шефа. Според тях жените се чувстват значително по-уверени, когато са гримирани.

Съответно липсата на грим ще ги направи по-малко сигурни в себе си, а те не желаят за нищо на света именно шефът да стане свидетел на това.

Изследването показва и други резултати - оказва се, че дамите се приготвят най-често сутрин, в часовете между 7 и 8, а най-много представителки на нежния пол се гримират точно в 7 часа и 34 минути. Гримът им остава по лицата най-рано до 21 часа и 35 минути.

Грим

Според резултати от друго проучване – дамите изчакват средно четири седмици и един ден преди да се покажат без никакъв грим на партньора си. 60 на сто от анкетираните твърдели, че преди да се покажат естествени на новия си възлюбен, трябва да са уверени, че той ги харесва по начина, по който изглеждат.

Много от анкетираните дами споделят, че стават рано сутрин, за да успеят да сложат нужното количество грим и да се представят на партньора в пълния си блясък - нещо, което Мелани Грифит следва неизменно. Самата тя признава, че става сутрин винаги преди мъжа си Антонио Бандерас, за да не може той никога да не я види без грим.

Рейтинг

5 0
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати