Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Статии»Красота»Коса»Тринайсет съвета за перфектната коса

Тринайсет съвета за перфектната коса

2 от 13 Снимки
2. Подхранващи маски
Те са истински коктейл за красотата за всички видове коса. Особено полезни са при уврежданията, причинени от сешоари, студено къдрене, боядисване. Използват се един път седмично.

Красивата и здрава коса е важна за всяка дама, която цени външния си вид. На всяка една от нас е ясно, че най-важното за добре изглеждащата коса е начинът на хранене и липсата на стрес, който в някои случаи може да се окаже фатален и да причини неприятни състояния като косопад, оплешивяване.

Строгите диети буквално изяждат здравината на косата, която страда от липсата на основни хранителни вещества. Затова балансираната и здравословна диета стои на първо място, когато говорим за красива коса.

Сред храните, които не трябва да изключвате ежедневно от менюто си, са яйца, пилешко месо, ядки, бобови растения, зеленолистни зеленчуци (спанак, броколи и цвекло), моркови, мазна риба и стриди, млечни продукти (за препоръчване нискомаслени) и пълнозърнести храни.

Но това че се храните пълноценно, не означава, че косата ви няма нужда от допълнителни грижи. Вижте нашите 13 съвета как косата ви да бъде неотразима.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.4
59
45
31
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
лил
лил
01.12.2013 17:02
това е много интересно
2
2
kati
kati
17.01.2011 22:14
Готини съвети, евала.
2
0