ezine.bg»Статии»Красота»Лице и Тяло»Отслабването: враг №1 на бюста

Отслабването: враг №1 на бюста

Бюст

Красивият бюст е гордостта на една жена и всяка от нас си мечтае да е собственичка на перфектните форми, които да привличат като магнит мъжките погледи.

Спазването на диети обаче се отразява катастрофално върху гърдите при жените. За жалост хранителните режими не са програмирани така, че да топят тлъстините само на участъците от тялото, на които са в излишък. Тъпо, нали? !

Знаем, че няма да ви хареса, но мастните клетки на гърдите са едни от първите, които се разграждат при отслабване. В резултат на което гърдите изглеждат като спаружени. Не е изключено дори и да се появят стрии.

Разбира се, в днешно време съществуват много техники за корекции на отпуснат бюст. Единият от тях е повдигането. Върху операционните маси в клиниките за пластична хирургия върху гърдите на жената се прави разрез около самата ареола или под формата на буквата Т в областта на банела и към зърното. Към първото решение се прибягва, когато бюстът е сравнително малък и немного отпуснат, а към второто - ако отпускането е значително.

Неподходящи сутие

Операцията се прави с местна или с обща упойка и трае не повече от 120 минути.

Освен отслабването, съществуват и други врагове на красивия бюст. Например неподходящите сутиени. Сутиенът е задължителен от момента, в който при младата девойка жените започват да растат. Сутиенът трябва да е по мярка, нито твърде стегнат, нито пък по-голям.

Ултравиолетовите лъчи също са вредни за гърдите. От преките слънчеви лъчи кожата старее по-бързо. Освен това бюстът е заплашен и с рак. За да се предпазите от това, по-добре не събирайте тен по монокини.

Бременност и кърмене също оказват влияние върху бюста. Гърдите губят част от своята еластичност. Затова по време на бременност е важно да се грижите за гърдите си.

Ползвайте стягащи кремове за бюст, правете гимнастика (плуването е много полезно), почиствайте гърдите си с пилинг веднъж седмично, по време на сутрешната баня обливайте гърдите си с хладка вода...

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати