ezine.bg»Статии»Красота»Грим»Червилото те разкрива що за птица си

Червилото те разкрива що за птица си

AdminAdmin
Дарт Вейдър
1k1499
Червило
Стилна кутия за бижута от полипропилен - 25 см
Качество без компромис:
Стилна кутия за бижута от полипропилен - 25 см
59.00 лв.
Виж ››

Докато си слагат червило, жените изтриват върха му по-специфичен начин. Начинът, по който дамите оформят червилото си, издава характера им, твърдят британски психолози.

Представителките на нежния пол, които се придържат към оригиналната форма, обичат да спазват правилата и избягват светлините на прожекторите.

Гладко заоблен връх на червилото издава, че притежателката му е спокойна и миролюбива. Тя винаги създава усещането за уют сред околните.

Остър, наклонен връх пък правят жизнерадостните жени. Те са упорити и обичат да влизат във всякакви спорове.

Остър връх, но обърнат и крив, издава енергичната натура, която обожава да говори много. Тази персона се влюбва много лесно и е много услужлива.

Дамите, които са домошарки и дават всичко за своето семейство, заострят червилото в една точка. Понякога те са склонни да преувеличават и са крайно упорити за дребни неща.

Ако изтривате червилото до плоско, означава, че сте нравствена личност, която постоянно се нуждае от одобрение. Определено обичате да се грижете за вида си. На вас може да се разчита, защото имате пъргав ум.

Плосък връх, леко вдлъбнат, издълбават дамите, които обичат да се правят на детективи. Те са много комуникативни и се сприятеляват много бързо. Постоянно обичат да се доказват, което дразни мъжете, но пък са неустоимо завладяващи.

Остри ъгли от двете страни крият стремеж към духовното. Този тип дами са странни птици, които търсят внимание. Силата им е скрита в тайнственото им поведение. Винаги търсят лесния път и обичат живота.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
52
41
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати