Забравете за фон дьо тена – тази година на мода е ружът

Забравете за фон дьо тена – тази година на мода е ружът

Една от най-изненадващите тенденции в грима за 2014 е, че тази година няма да бъдат модерни фон дьо тен, пудрата и ББ кремовете, защото кожата трябва да изглежда максимално естествена.

Според новите тенденции кожата трябва да е повече от прозрачна, като за тази цел може да се използва овлажнител, който да се нанася с четка за грим за бляскав вид.

Пудрите и фон дьо тена запушват порите и предизвикват акне, но ако се притеснявате, че изглеждате твърде бледи, можете да използвате руж. Важното е да избягате от порцелановия кукленски вид и да позволите на кожата си да диша.

Забравете за фон дьо тена – тази година на мода е ружът

Ружът успя да триумфира през новия моден сезон, като прасковените и розовите тонове са изцяло повлияни от природата и препращат към слънчевите лъчи и морския пясък, които правят кожата нежна и красива. Новата визия през 2014 ще се свързва бохемите и хипитата.

Цветовете в грима тази година трябва да бъдат по-натрапчиви, като експертите препоръчват смело използвате лавандулов цвят за очите и оранжев за устните.

Белите сенки за очи бяха най-доминиращия продукт, на който модните стилисти по света залагат, с матово червено за устните и синя очна линия.

Другите фаворитите сред цветовете в сенките за очи са електриковосиньо и пастелнозелено, които помагат на погледа да се открои. Тази година веждите трябва да са по-меки и с по-женствена форма.

Забравете за фон дьо тена – тази година на мода е ружът

Смело използвайте очна линия и спирала, защото те правят погледа безкраен и не забравяйте да напластявате и долните мигли. Повечето гримьори предупреждават, че въпреки че сините сенки за очи са много актуални тази година, те не са за всеки.

На тези от вас, които ви стоят нанесете сенките за очи във формата на полумесец до свивката на клепача. За по голяма дълбочина наслоете няколко пласта в основата на миглите, като изсветлявате на горе.

Изкуствените мигли и котешките очи също ще са на почит тази година. Тази визия в грима проби през 60-те години на миналия век и оформи профила на истинската дама за онова време.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати