Тенденции в грима за пролет-лято 2014

Грим 2014

Топлите сезони не са най-доброто време, в което да залагаме на тежък грим. Всички серуми, кремове, пудри и пр., които слагаме на лицето си, само запушват порите, заради което се образуват и пъпки.

През този пролетно-летен сезон на 2014 година спокойно можем да заложим на естествения си вид. По-малко макиаж и повече сияние и естествен блясък ще бъдат най-актуални през тази година.

Колкото по-натурално изглеждате, толкова по-модерни ще сте. Достатъчно е да нанасяте известно количество овлажнител на лицето си. Няма нужда от тежки кремове. През тази година забравете за пудрите и фон дьо тена.

Преди да сте се притеснили, че ще изглеждате твърде бледи и без никакъв цвят по лицето си, бързаме да ви успокоим, че цвят ще има, но с далеч по-нежни нотки.

Ружът се завръща, като най-подходящите тонове за пролетта и лятото ще бъдат розовото и прасковеното. Нанесете го по скулите си с голяма четка, но внимавайте да не прекалите и цветовете да станат твърде наситени. Целта е тенът ви да изглежда летен, нежен и максимално естествен.

Гримът на очите може да бъде с малко по-натрапчиви тонове – смесете меки нюанси с по-наситени цветове. Много актуални са цветове като електриково синьо, както и пастелно зеленото.

котешко око

Очната линия и спиралата и тази година не излизат от мода – търсете баланса между небрежното и изисканото. Сложете малко очна линия по клепача, така че погледът ви да бъде неустоим – завършете със спирала, която трябва да нанесете и на долните мигли, за да изглеждате зашеметяващо.

Гримът котешко око продължава да бъде сред най-актуалните и през пролетта и лятото на тази година. Устните облечете в цвят, който да напомня за горещите летни емоции, например оранжево.

Дори да ви звучи твърде екстравагантно, оранжевото червило ще бъде сред топ тенденциите за 2014 година. Ако това не е вашият цвят, заложете на много блед гланц, за да могат да изпъкнат очите ви.

Изключително актуален ще бъде и белият цвят – ако желаете да опитате нещо по-различно, нанесете бели сенки, спирала и завършете със страхотни оранжеви устни.

Рейтинг

5
Общо 4 гласували
5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Killuminati
Killuminati
16.04.2014 18:13
малко илюминати в първата картинка, но като цяло - готинкоо! :Д
1
0