Нова мода: Лифтинг на колене

Колене

Голяма част от мъжете и жените си въобразяват, че първите бръчки или някакви други признаци за остаряване, слагат край на важен етап от живота им. Поради тази причина тези хора се опитват по всякакви начини да задържат младостта, колкото се може по-дълго време. Със сигурност без да осъзнават, че всяка възраст има своите предимства и недостатъци.

Най-често хората прибягват до естетични процедури, които вече стават все по-достъпни. Но истината е, че те могат да не окажат ефекта, за който сте си мечтали. Разбира се, това се случва доста рядко и в по-голямата част от случаите, хората са доволни от промените, които са се решили да направят.

Лицата са без бръчки, устните са по-плътни, гърдите са по-големи, а вече и коленете изглеждат по-млади. Най-новата мода в естетичната хирургия е лифтингът на коленете. Отпуснатата кожа на коленете със сигурност може да издаде, че сте на различна възраст, от тази, за която лицето ви претендира.

Благодарение на лифтинга за крака, вече можете за около два часа да се отървете от отпуснатата кожа. Ако до скоро единственият начин за лифтинг на кожата беше скъпа и трудна операция, то днес вече можете да се доверите на процедурата за повдигане на коленете, която се нарича knee raiser.

Красиви Крака

Всъщност тази терапия е комбинация между биполярна радио честота, вакуум и инфрачервена светлина – предизвиква се дълбоко загряване на мастните клетки, основните колагенови влакна, както и околната съединителна тъкан. Чрез тази процедура, кръвообращението, клетъчният метаболизъм и лимфният дренаж се усилват.

Резултатът от цялата тази процедура е стягане на кожата и лифтинг ефект в областта на коленете. Един от най-големите плюсове на knee raiser е, че продължителността на процедурата е наистина кратка.

Един сеанс продължава от около 60 до 90 минути. Друг плюс е, че няма възстановителен период, което на практика означава, че можете да го направите и в обедната си почивка.

За да се получат задоволителни резултати, обаче, трябва да си направите 3 – 4 процедури, а всяка от тях струва по около 350 паунда.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати