Перфектна визия за първа среща

Първа среща

Преди първата ви среща с потенциално гадже има доста неща за решаване. От това как да се облечеш до това къде точно да се видите. Едно от най-важните неща на първа среща е удобството.

В тази връзка внимавайте какво ще си облечете – колкото и убийствено да ви стой късата рокля в комбинация с 12 сантиметровите токчета, помислете колко време ще се чувствате удобно в тях.

Сложете хубава и удобна за вас рокля или пола. Мъжът срещу вас определено ще забележи женствената ви половина, което всъщност е и основната идея на подобен вид срещи. Хубаво е да носите високи обувки – стойката изглежда по съвсем друг начин, когато обувките са с ток.

Разбира се, не е наложително да са изключително високи и неудобни. Подберете онзи чифт, който ви дава сигурност, но в същото време подчертава вашата осанка. Не залагайте на скъпи тоалети и обувки – сложете дрехи, които да подчертават онова, което трябва, и да прикриват останалото (ако има нужда).

Изберете цветове, които да подхождат на тена на вашата кожа. Избягвайте черно, сиво и кафяво, които често носим в работна среда. В крайна сметка мъжът трябва да види женствената ви страна – заложете на повече цвят.

Среща

Внимавайте да не отидете на среща с измачкани дрехи или неизчистени обувки, а що се отнася до грима – подберете го също според мястото, часа и обстановката. Ако е през светлата част на деня, не прекалявайте с количеството.

В случай че срещата с избраника е вечер, можете да сложите малко повече цвят, но внимавайте да не прекалите. Много голяма част от мъжете не харесват прекалено голямото количество грим по лицето на жената.

Забравете за изкуствените мигли, сочи проучване. Мъжете не харесват пърхащите огромни мигли, които са станали особено популярни сред жените, смятат учени – 77 на сто от господата определят ненужен този елемент от женската визия за първа среща.

Според същото проучване ботушите Йети също не са добър избор – дори според 52 на сто от мъжете подобни ботуши са не просто неоригинални, а дори отблъскващи. 56 на сто от господата не харесват изкуствения тен, а според 49 % от тях жените, които са го придобили, изглеждат евтини.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати