Трикове за гладки и меки ръце

Ръце

Миенето на ръцете e проста процедура. Топлата и студената вода обаче са най-големите врагове на кожата, защото я изсушават. А това не е добре, особено ако искате да погалите любимия.

Основно средство за ежедневна грижа за ръцете е овлажняването и подхранването с кремове. Те могат да се нанасят по няколко пъти на ден, ако е необходимо.

Професионални майстори с опит над 30 години, издават на дамите няколко трика, които могат да направят ръцете им красиви и меки.

Подхранващата баня, която е добре да правите 1-2 пъти седмично ще възстанови влагата на кожата на ръцете ви.

Крем за ръце

Сварете чай от лайка в 1 л вода. Пасирайте 1 банан и го добавете към течността. Киснете ръцете си в отварата 30 минути.

А ако искате да ги избелите, трябва да ги полеете с разтвор от вода и лимонов сок.

За бързо избледняване на кожата на ръцете ще помогне и "експлозивна" смес от глицерин и лимонов сок в равни количества.

Мед и жълтък в комбинация със 1 супена лъжица овесено брашно пък ще подхранят кожата в дълбочина. Сместа се оставя върху ръцете за 15 минути и се изплаква с хладка вода.

Другият „помощник” за идеално подхранване е помада от два варени картофа и малко мляко. Картофите се смачкват на пюре и се смесват с млякото. Кашата остава върху ръцете 20 минути и се отмива.

Допирът на меките ръце в състояние да остави спомени за най-прекрасната и нежна ласка, която да накара партньора да пощурее по притежателката на такива ръце, убедени са експертите.

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати