ezine.bg»Статии»Красота»Маникюр и Педикюр»Маникюрът тази есен – ярък и арт

Маникюрът тази есен – ярък и арт

Маникюр

Модерният маникюр за есента на 2014 година е вдъхновен от древния Изток. Той трябва да е ярък, арт, пресъздаващ разкоша на персийските килими от фолклора на Изтока.

Тази есен тенденциите при ноктите трябва да носят естествения стил на живота в харема според по-голямата част от брандовете в сферата на козметиката.

Върху основния цвят на ноктите стилистите съветват да се посипе специален златист прах, специално разработен, за да придава повече разкош на визията на ръцете.

Този сезон ноктите са майсторски декорирани като миниатюрни произведения на изкуството, богато оцветени в златно, пурпурно и индиго - споделя артистичният директор и главен двигател на американския бранд CND Джен Арнолд.

Нюйоркският гигант в производството на козметика тази година създаде лак за нокти, които не пада в продължение на 14 дни. Продуктът беше голямата изненада при представянето на есенната им колекция.

Лак за нокти

Тази есен като най-модерни цветове при лаковете за нокти бяха посочени розовото и оранжевото с лек нюанс на кафяво, напомнящо за есента.

Сложните рисунки върху ноктите също остават модерни за сезона. Изображенията трябва да представляват старинни гоблени, вдъхновени от Фаберже.

С помощта на занаятчийски техники от Стария свят като щамповане, гравиране и декориране ноктите се превръщат в бленувани съкровища, добавят още повечето козметици от световната сцена.

Френският маникюр и тази година ще е въпрос на гледна точка. Някой го смятат за доста скучен, но не може да се отрече, че той кара ръцете и пръстите да изглеждат по-дълги. Най-подходящ е за сериозни събития като официална работна среща.

Не трябва да забравяте, че цвета на лака трябва да подхожда на цвета на кожата. Така например на много белите хора не им отиват прекалено ярките лакове за нокти.

Бляскавите и перлени лакове издържат много по-дълго на ноктите, отколкото матираните. Освен това те отиват повече на дълги нокти. Ако си правите маникюр в блестящи нюанси у дома, винаги добавяйте топ лак, за да изравните повърхността и да удължите живота на маникюра.

Рейтинг

5 2
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати