ezine.bg»Статии»Красота»Коса»Модерни прически през зимата

Модерни прически през зимата

Плитка

Време да обърнем внимание на прическите, които ще са актуални през сезон есен/зима 2014-2015 година. В модерните за този сезон фризури има достатъчно разнообразие и по този начин всеки може да си избере прическата, която харесва и която най-много му отива.

Отново изключително модерни ще бъдат плитките, при това във всякакъв вариант. От небрежна плитка на иначе спусната коса до две плитки, които напомнят на Пипи Дългото чорапче.

Конската опашка също е модерна и за студените есенно-зимни дни. Можете да заложите на класическа високо вдигната коса или отпусната и небрежно прибрана опашка.

Ако обаче искате да сте истински актуални, направете си ниска конска опашка, а косата си срешете не назад, а на път в средата. През изминалите години пътят на една страна си беше истински хит. Този сезон обаче е по-добре да се срешете с път по средата.

Кок

Още един вариант за прибрана коса е кокът – може да го направите висок, за да изглеждате по-елегантни, или ниско долу за по-небрежна визия. Изобщо кокът може да бъде направен само с няколко фиби и да ви придаде много стилна външност.

През сезон есен/зима 2014-2015 можете да разнообразите визията си с бретон. Особено модерни ще са плътните бретони върху челото. Не по-малко актуални ще бъдат и тези на една страна – хубавото при бретона е, че можете да го добавите на всякаква прическа. За повече разкош добавете фиба в края на бретона и го закрепете за останалата част от косата.

И като стана дума за фиби, оказва се, че през есента и зимата на 2014- 2015 година фибите не само ще са от полза на дамите, но няма да е наложително да са скрити.

Късо каре

За всички, които обичат прическите с обем, той няма да липсва и през този сезон – актуални са фризури с обем в задната част на главата, малко в стил 60-години. Към този вид прическа може да се добавят фиби, ленти за коса и други аксесоари, които ще допринесат за ретро визия.

Добра новина и за почитателите на прическите боб – късо или по-дълго каре. Този вид прическа ще бъде супер актуална и през есен/зима 2014 – 2015 година.

Нещо ново и различно ще са прическите с мокър ефект, които изчезнаха за кратко.

Тук вариантите са много – сресана коса на път в средата, прибрана назад, начупена или изправена. Вариантите са много, но за да постигнете хубав ефект, снабдете се с достатъчно стилизиращи продукти.

Може би най-големият хит в прическите за предстоящата зима е късата фризура.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати