Ботокс прави бюста стегнат за 3 месеца

Ботокс прави бюста стегнат за 3 месеца

Ботокс може да реши проблема, но само временно, на жените с отпуснат бюст. Това стана възможно, след като британски лекари предложиха нов метод за експресно стягане на гърдите.

Вестник "Дейли мейл" разкрива, че на терапията е подходящо да се подлагат млади майки. При тях вследствие на раждането, гърдите губят формата си и започват да увисват.

"Новата ни терапия е идеална, ако на жената й предстои личен празник, важно събитие или сватба, а не остава време за операция", казват медиците.

Какво представлява процедурата? Гърдите на пациентката се мажат с обезболяващ крем. След което 12 инжекции с ботокс се поставят в малкия гръден мускул. При което мускулът се "замразява" временно. Това от своя страна принуждават и останалите мускули да се стегнат. И ето ви стегнати и повдигнати гърди!

Цялата манипулация продължава около 30 минути. Цената й е към 1150 евро.

Трябва да уточним, че ефектът не се получава веднага, щом процедурата приключи. А чак около 2 седмици след инжектирането на ботокса. Той ще държи гърдите ви повдигнати в продължение на около 3 месеца.

Новата техника работи най-успешно при жени между 20 и 40 г., които имат сравнително малки гърди, които се побират в сутиен с чашка А или В.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати