Най-модерните визии за зимата

Секси Момиче

Според експерти от сайта за козметика Hairtrade тази година се очертават няколко основни тенденции при гримовете, косите и маникюра, които ще бъдат много модерни.

През студените месеци модните тенденции ще бъдат много лесни за следване, заявяват експертите. Червените и тъмните цветове се очертават като диктатори във визията от декември до март.

Тъмно червило

Тази зима тъмните нюанси на червилото ще бъдат много модерни, съчетани с есенни цветове. Тъмночервеното и тъмнокафявото изпъкват сред на-тенденциозните цветове за зимния сезон.

Маникюр и Червило

За всяка жена има подходящ нюанс на червило и за да изглежда добре, трябва да открие точния тон. Ако кожата ви е светла, подходящи цветове за вас са виненочервеното и боровинковото.

Ако сте с по-мургава кожа, избирайте между по-тъмните тонове - махагон и бургундско червено. Ако сте с тъмна коса и бяла кожа, заложете на тъмно бордо.

Бляскави нокти

Тази зима ще бъдат модерни телесните цветове при лака за нокти, върху който има бляскави акценти. Можете да лакирате цялата си нокътна плочка с ефектен лак за нокти или да заложите на бляскавите частици, само като симпатичен детайл.

Къдрави коси

Къдрава Коса

Модерни тази зима ще са леко накъдрените коси с помощта на обикновена маша за къдрене и твърд спрей за коса.

Модерните цветове за косата тази зима ще бъдат шоколадово кафяво, смолисто черно, платинено и всички нюанси на червеното. По-тъмните нюанси ще омекотят излъчването ви, а по-светлите ще придават жизненост.

Кафяви цветове с лек тон на червено също ще са модерни през зимата, защото ще карат косата ви да изглежда силна и здрава без да има прекалено натрапчив тъмен тон.

Опушени очи

За зимния сезон много модерни ще бъдат и драматично опушените очи, стига този грим да се използва само при специални поводи, а не и в ежедневието.

Очите се опушват спрямо тяхната форма - овални, бадемови или кръгли, и преди да се гримирате трябва да следвате стъпките, спрямо вашата форма.

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати