Хитри трикове за страхотна визия без грим

1 от 4 Снимки

1. Използвайте мицеларна и термална вода


Навярно всяка дама се подготвя за предизвикателствата на новия ден, опитвайки се да се събуди с няколко шепи студена вода.

Вместо това, заложете на памучен тампон за грим, напоен с мицеларен разтвор. След това напръскайте лицето няколко пъти с термална вода и процесът по събуждане е завършен.

Освен това, кожата ви ще е видимо по-свежа и хидратирана, тъй като обикновената чешмяна вода нерядко съдържа и известно количество варовик;

Много жени смятат, че гримът е единственият начин да изглеждат красиви всеки ден. Несъмнено, изкуството да твориш с четки върху лицето е важно качество, което може да бъде и изключително забавно, но съвсем не е нужно то да се превръща в рутина.

А и много дами имат огромното желание да направят шедьовър с макиаж на лицето си, но скромните им възможности често им пречат да постигнат жадуваната цел да имат визия на топмодел. В резултат на това гримът стои като маска на лицето и по-скоро буди страх и смях, отколкото да привлече положителни погледи.

И макар да знаем колко трудно някои дами ще се откажат от 20-те минути разкрасителни процедури пред огледалото, ви предлагаме няколко основни трика, които ще ви помогнат да изглеждате свежи без макиаж. Разгледайте галерията горе и вижте как да спестите време, а успоредно с това да имате красива и естествена визия.

Рейтинг

5 0
4 1
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Н
Н
10.02.2015 23:13
и от кокосово масло не се напукват, но се белят много, защото премахва мъртвата кожа.
0
0