Ezine.bg»Статии»Красота»Грим»Хитри трикове за страхотна визия без грим

Хитри трикове за страхотна визия без грим

2 от 4 Снимки

2. Не подценявайте овлажняващите кремове


Добрата хидратация е главният виновник за блестящия вид на всяко лице. Колкото и скучно да ви се струва, използвайте крем, съобразен с нуждите на вашата кожа, всеки път, щом се измиете.

За сутрешна употреба най-добре се доверете на такъв, който да има фактор на защита поне SPF 20, защото слънчевите лъчи докосват лицето, колкото и облачно да ви изглежда времето;

Много жени смятат, че гримът е единственият начин да изглеждат красиви всеки ден. Несъмнено, изкуството да твориш с четки върху лицето е важно качество, което може да бъде и изключително забавно, но съвсем не е нужно то да се превръща в рутина.

А и много дами имат огромното желание да направят шедьовър с макиаж на лицето си, но скромните им възможности често им пречат да постигнат жадуваната цел да имат визия на топмодел. В резултат на това гримът стои като маска на лицето и по-скоро буди страх и смях, отколкото да привлече положителни погледи.

И макар да знаем колко трудно някои дами ще се откажат от 20-те минути разкрасителни процедури пред огледалото, ви предлагаме няколко основни трика, които ще ви помогнат да изглеждате свежи без макиаж. Разгледайте галерията горе и вижте как да спестите време, а успоредно с това да имате красива и естествена визия.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
41
32
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Н
Н
10.02.2015 23:13
и от кокосово масло не се напукват, но се белят много, защото премахва мъртвата кожа.
0
0