Ezine.bg»Статии»Красота»Лице и Тяло»Съветите за красота на Ирина Шейк

Съветите за красота на Ирина Шейк

Антония Р.Антония Р.
Джедай
3k77
4 от 4 Снимки

4. По-малко грим


В ежедневието си Ирина използва единствено спирала и гланц за устни, когато излиза. Моделът съветва жените да използват по-малко грим, защото тези продукти са пълни с химикали, което бавно, но сигурно се отразява върху състоянието на кожата.

За по-официални поводи красавицата си позволява опушен грим в кафявата гама, чиито цветове подчертават тена ѝ.

Невероятно красивата модел и актриса Ирина Шейк, която беше половинката на футболиста Кристиано Роналдо, сподели пред руско списание своите основни техники за идеален външен вид.

Освен че не пропуска редовно всяка сутрин 15-минутния джогинг, Ирина разчита на кардио упражнения за своите грациозни форми. Фенка е на карането на колело и на пилатеса, като не смята, че трябва да останеш без дъх по време на тренировка - между отделните серии упражнения г-ца Шейк прави винаги паузи.

Бившата на Роналдо е категорична, че като модел не може да си позволи да има изпъкнали бицепси, което пък е причината да не докосва никакви тежести, за да тонизира мускулите си.

Навярно най-голямата тайна за красота на Ирина Шейк се крие в начинът ѝ на хранене. Категорична е, че храната може да оправи настроението, затова и не се лишава от нищо, което ѝ се прииска, но гледа да компенсира с повече движение след това.

Вижте кои са четирите най-любими метода за разкрасяване на красавицата /разгледай галерията/.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
assface
assface
09.05.2015 13:18
Тя не е особено красива, та да дава съвети
3
1