Актуалните прически през 2015 година

Прическа Лоб

Ако обичате често да променяте външния си вид и още повече косата, 2015 година ви дава тази възможност. И въпреки че зимата е в състояние да осуети всички планове за прилежна прическа, тенденциите при фризурите са изключително лесни за постигане и поддържане.

Тъй като са безброй много, нестандартни, целящи да разкрият бунтарската природа на нежния пол, всяка жена може да се припознае поне в една тенденция.

Както сигурно знаете, най-актуалният цвят, който ще властва през следващите 12 месеца, носи колоритното име марсала. Така че, ако искате да се сдобиете с модерен нюанс в косите, заложете на някой червеникав тон или кичури.

Различните по дължина пластове ще са на почит, но все пак имате голямо разнообразие. Относно формата на гривата, ето кои прически ще са особено актуални.

1. Лоб

Колкото и странно да звучи, тази прическа обещава да бъде често срещана през 2015 година. Това всъщност е обновената версия на добре познатия ни боб – каре с дължина до брадичката. Разликата между двете фризури е, че модерната версия е малко по-дълга и има пластове. Звездите, които оформиха косите си по този начин, са Селена Гомес, Роузи Хънтингтън-Уайтли и Алекса Чънг.

Прическа

2. Късо-дълго

Ако не искате да се сбогувате с дългата си коса, но търсите разнообразие, то прическата късо-дълго е идеална за вас. Тя запазва изцяло дължината на гривата, а акцентът пада върху филираните краища и бретона.

Тази тенденция е идеална за дамите, които не обичат да отделят твърде много време за оформяне и предпочитат да носят косата си пусната. Бретонът трябва да е небрежен, а не гладко пригладен и да е на една дължина с последния пласт на косата.

3. Дълги пластове

Независимо дали сте надарени с плътен и тежък косъм, тази прическа стои еднакво добре на всякакъв тип коса. Главната идея тук е, че различните етажи не се разграничават рязко, но все пак има известна дистанция между първия и последния пласт. Така се създава естествен обем между различните слоеве, а усещането за бохо стил е неповторимо.

Виж повече

Рейтинг

5 11
4 33
3 16
2 16
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати