ezine.bg»Статии»Красота»Коса»Демоде тенденции в прическите

Демоде тенденции в прическите

Кичури

В днешно време като че ли всичко е модерно! Съществуват ли въобще прически, за които можем да кажем, че не са на мода вече или са демоде? Отговорът е ДА! Все пак съществуват прически, които не са вече чак толкова актуални.

1. Нека да започнем с прическата тип Риана или простичко казано – обръсната глава от едната страна. Перлата на Барбадос направи пълен фурор с тази прическа.

Милиони момичета по света веднага заприличаха на своя идол. Тенденцията не подмина и България. Прическата жънеше голям успех и на родна земя. Тя беше актуална и модерна няколко години, но вече не. Обръснатата наполовина глава остана някъде в миналото.

Риана

2. Като говорим за демоде, няма как да не споменем и големите къдрици тип „букли“. Поп фолк визията на косата с огромния обем и нереално дългите коси навити на букли отдавна нямат място под слънцето.

Това беше един бум, който се задържа прекалено много в стила на младите момичета. Но хубавото, е че всичко отмина и „Поп фолк“стила отшумя.

3. Така модерните екстеншъни се оказаха също в графата демоде. Буйните гриви вече не са актуални. Залага се на естествената дължина и излъчване на косата. Екстеншъните бяха тотален хит не само сред тийнейджърите, а и сред дамите.

Демоде прическа

4. Различните цветове кичури направени в косата също спадат към графата демоде. Стилистите изцяло залагат на естествения цвят на косата. Спестете си някой и друг лев от боята за коса и бъдете в крак с модата като се насладете на естествения цвят на косата си.

5. Наситено жълтият и искрящо русият цвят не са модерни. Русият цвят ще бъде актуален с леки розови оттенъци като всяка една от вас сама ще реши колко нюанса розови да бъдат.

Можете смело да се възползвате от тази забавна тенденция, защото при всяко измиване на косата нюанса избледнява. Забравете за платинено русата коса този сезон.

Е, дами, вече знаете кое е демоде. Възползвайте се! Бъдете винаги актуални и информирани, защото модата се върти в омагьосан кръг, а заедно с нея и прическите. Това което е модерно днес, утре може вече да е демоде.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати