Летен грим за неотразим морски поглед

Летен Грим

Всяка година тенденциите в грима се менят и вие трябва да бъдете винаги актуални както с тенденциите за бански костюми, така и с тенденциите в грима. В никакъв случай гримът не трябва да бъде силен и тежък.

Ако решите да ходите на плажа с грим, то водоустойчивата спирала и лекият кремообразен фон дьо тен са основни и задължителни продукти. Все пак никоя дама не желае като излезе от водата да е с размазана спирала и разтекъл се фон дьо тен.

Задължително се препоръчва преди нанасянето на фон дьо тена да се постави слънцезащитна основа на кожата с подходящ фактор спрямо типа кожа. Пудрата трябва да бъде с матиращ ефект, за да абсорбира лъскавината на кожата.

Можем да си позволим руж с брокатени или перлени частици, които да подчертаят ненатрапчиво тена ни. За клепачите изберете и нанесете пастелни сенки, а на устните нанесете гланц в бледорозово.

За ежедневните разходки след плажа можете да заложите на стила „Небрежен флирт”. Този стил има за цел да се подчертае естествената красота на лицето.

За целта нанесете основа подходяща за вашата кожа и след това кремообразен фон дьо тен. Подчертайте леко скулите с руж. На очите нанесете сенки в бежово-кафявата гама, извийте миглите и нанесете черна спирала. Устните нека бъдат също в неутрален цвят по избор.

Нежен Грим

Стилът „Котешки поглед” е подходящ за вечеря или коктейли. Той акцентира вниманието върху очите ви, затова те трябва да бъдат идеално подчертани.

За целта изберете бързосъхнеща очна линия с която внимателно да очертаете горния клепач на окото. Сенките трябва да бъдат в бежовата гама, а миглите нежно извити. Червило в кораловата гама ще бъде най-подходящо за този грим.

За нощните партита можете да изберете така любимия опушен грим или стила „Тюркоазени нощи”. Акцента на този стил е върху очите, които са силно очертани с тъмносин молив, а сенките са в преливащи се нюанси на морскосиньо. Устните трябва да бъдат в нежен нюанс на кафявото.

Опушеният грим е любим на много дами. За да постигнете желания резултат е необходимо смело да очертаете окото с черен молив или очна линия. Сенките в тъмносив нюанс се нанасят в края на окото и по гънката на клепача.

Фон дьо тенът е съобразен със загара на кожата, а спиралата трябва да бъде за обем. На устните можете да нанесете червило в светло лилавата гама.

Който и стил да изберете ще изглеждате неотразими в горещите летни дни и нощи.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати