ezine.bg»Статии»Красота»Лице и Тяло»Недостатъци на голямата гръдна обиколка

Недостатъци на голямата гръдна обиколка

големи гърди

Безспорно голямата гръдна обиколка се приема за голямо предимство най-вече според дамите с малка гръдна обиколка. Не може да се отрече, че дамите с по-голяма гръдна обиколка и по-сочен бюст привличат мъжките погледи. Това, обаче, изобщо не бива да поражда някаква завист в останалите жени, защото голямата гръдна обиколка има не само предимства, но и недостатъци, за които си заслужава да се помисли.

На първо място могат да се изтъкнат болките, които се появяват при жените с големи гърди – изпитват дискомфорт в кръста и в гърба. Този товар, който за повечето хора изглежда само привилегия, причинява доста сериозни болки. Повечето от дамите с чашка С или повече се прегърбват именно заради тежестта.

Следващ недостатък на гръдната обиколка XXL е, земното притегляне – дамите с едър бюст ще потвърдят, че гърдите им увисват. Нежната кожа на гърдите се поддава на тежестта и те се ориентират надолу. Има начин този процес да се отложи за период от време или да бъде избегнат – с правенето на повече упражнения за стягане на гърдите у дома или във фитнес залата.

Изпотяването също се определя като недостатък – областта под гърдите също се изпотява, както всяка друга част от тялото на жената. Освен това дамите с голям бюст се оплакват и от подсичане – гърдите се притискат в тялото, получава се запарване, а оттам и болезненото зачервяване.

Трудно се намира и хубаво бельо за голяма гръдна обиколка, което да не струва толкова, колкото е заплатата ви за месец. Красивите сутиени с панделки най-често са предвидени само за жени с малък бюст. По този начин малките гърди изгледат по-пищни. Огледайте се в магазините за бельо и ще забележите, че масовият модел за дамите с голяма гръдна обиколка е доста скучен.

Гръдна обиколка

Спортуването също е тежка задача – представете си да имате голяма гръдна обиколка и да се опитвате да правите, например, лицеви опори. Не по-приятни са тичането и скачането. За избягване на дискомфорта по време на спортуване дамите с голяма гръдна обиколка избират подходящ спортен сутиен.

При наистина голям бюст е почти невъзможно да се носят рокли с гол гръб или такива без презрамки. И не на последно място – постоянните намеци не са интересни, а и са доста еднообразни. Помислете си – каквото и да облече една дама с едър бюст, винаги ще изглежда секси и предизвикателно.

Това, разбира се, не е опит да се заклеймят големите гърди и да се твърди, че те не изглеждат добре или са единствено и само неудобство. Всъщност малки или големи, всички бюстове имат своите предимства и недостатъци. Те обаче нямат никакво значение, ако вие се възприемате, такива каквито сте.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати