Фон дьо тен и пухкава коса връщат времето назад

Коса

Прекрасна кожа и обемна коса – това са част от триковете, които могат да ви помогнат визуално да изглеждате с няколко години по-млада, убедени с френски специалисти по разкрасяване. Те твърдят, че дамите след 30 години не трябва да излизат от вкъщи, без да са нанесли върху лицето си фон дьо тен, малко пудра и руж.

Някои дами се страхуват да използват фон дьо тен и пудра, защото при мимика бръчките им се врязват в макияжа и изглеждат още по-дълбоки. Но при правилно използване фон дьо тенът изравнява тена на лицето и кожата изглежда свежа.

Предпочитайте течните фон дьо тени, те не създават ефект на маска. Избирайте ги на естествено осветление, като ги нанесете на брадичката си.

Ролки

Преди да нанесете фон дьо тена, намажете кожата с хидратантен крем. Използвайте козметична гъбка, за да бъде слоят равномерен и лек. Ако искате да изглеждате така, сякаш кожата ви сияе, използвайте леко навлажнена гъбка.

Друг трик е да направите косата си малко по-обемна. С възрастта косата, както и кожата, губи естествения си блясък и изтънява. За да ѝ върнете прекрасния вид, измийте я с шампоан за обем, след това нанесете балсам само на връхчетата.

Когато го слагате в корените, косата изглежда безжизнена. Сложете малко пяна за коса в корените и изсушете със сешоар, като влажната коса навиете на едри ролки, леко издърпвайки кичурите в посока към лицето.

След изсушаване свалете ролките и изтръскайте косата, като наведете глава и рязко я изправите. След това не решете, а разпределете кичурите с пръсти.

Рейтинг

5 3
4 1
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати